Proponuję, aby @Uraz zdecydował czy zrobimy mini-głosowanie na kolor czy zostanie granat. Inaczej przez kolejne 10 stron będziemy oglądać dyskusję pt. "dlaczego czarny, a nie granat" lub odwrotnie.
P.S. wolałbym czarny
Posted 30 January 2021 - 15:37
Znam caly temat. Czytam na bieżąco I dalej uważam że dyskusja strasznie się wije w tym roku. Ciuchy zamawiam co roku i wiem jak to działa.Jakbyś przeczytał chociaż ostatnich kilka stron, to byś zauważył, że to nie jest nasze kombinowanie, tylko olewactwo ze strony producentów. Projekt i producent(ci) jest od dawna ustalony.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 30 January 2021 - 17:57
Posted 31 January 2021 - 16:17
Jeszcze jedno głosowanie to prawdopodobnie najlepsze wyjście. Ale w tej sytuacji wolałbym wybierać z trzech finałowych projektów plus ten dodatkowy wzór z podmienionym granatowym na czarny (czyli w sumie 4 projekty do wyboru).
Reasumpcja ? Głosujemy do skutku aż "nasze" będzie na wierzchu. ? D
Jakież to polskie
Posted 31 January 2021 - 16:25
No właśnie, jeśli już głosowanie to co najwyżej dwie opcje - opcja jeden: granatowe spodenki, granatowy na koszulce, albo opcja dwa: czarne spodenki, czarne na koszulce.
Teoretycznie wygrał projekt z granatowymi spodenkami i taki powinien być puszczony, no ale lobby czarnych spodenek jest tu tak liczne, że rozumiem
Posted 31 January 2021 - 17:09
Reasumpcja ? Głosujemy do skutku aż "nasze" będzie na wierzchu. ? D
Jakież to polskie
Tutaj nie chodzi o reasumpcję, tylko o ustalenie koloru spodni, bo ten istotny element ewidentnie umknął wszystkim przed etapem głosowania.
Teoretycznie wygrał projekt z granatowymi spodenkami
Nie tylko teoretycznie, ale przede wszystkim praktycznie i faktycznie
na przyszłość głosowanie powinno obejmować cały komplet.
Posted 31 January 2021 - 17:13
Żeby było jasne ja też jestem za zwycięskim projektem z GRANATOWYMI spodenkami i granatową koszulką. Zestaw w czarnym kolorze to już jest inny projekt dużo mniej efektowny.
Generalnie to jestem trochę zdziwiony, bo wygrał projekt wybrany przez większość i nie wiem po co dodatkowe dyskusje. Teraz Uraz powinien uciąć dyskusję i wracamy do konkretów jak raso się odezwie.
Posted 31 January 2021 - 18:45
Zaraz zaraz. W głosowaniu wybrano konkretny projekt i konkretnego producenta, wygrany producent nas olał więc dopinamy teraz temat z kolejnym z listy, to rozumiem ale z jakiej racji zmieniamy projekt? Uaktywnili się nagle wyznawcy "all in black" i jakoś gładko przechodzimy nad tym do porządku dziennego. Skoro trzymamy się wybranych producentów to konsekwentnie trzymajmy się również wybranych w głosowaniu projektów. Założę się że wielu z tych którzy postulują teraz zmianę niebieskiego na czarny w ogóle na zwycięski projekt nie zagłosowało, a kolejną parę czarnych spodenek można sobie kupić z półki bez mieszania w całym projekcie i zamówieniu grupowym.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 31 January 2021 - 19:21
Dlatego pisałem powyżej, aby @Uraz definitywnie rozstrzygnął tę kwestię, a my, ludzie kulturalni oraz wyznający potęgę demokracji, uszanujemy decyzję. Nie będziemy "sapać', bo i tak chłop poświęca swój czas i energię. Tak czy tak, zawsze pozostaną jacyś niezadowoleni. Nie forsuję opcji "all in black", jeżeli wyjdzie na "granat" spokojnie zabieram zabawki i kupię sobie coś gdzieś "obok"
Posted 31 January 2021 - 20:51
Posted 01 February 2021 - 12:23
Zamówiłem granatowe spodenki i nowy krój koszulki do wglądu.
Z nowości:
- do wyboru będą spodenki premium dokładnie takie jakie są w sklepie
- w tym roku nie ma w ofercie koszulek training
Przybliżony termin realizacji - końcówka marca / początek kwietnia
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 01 February 2021 - 13:56
Zamówiłem granatowe spodenki i nowy krój koszulki do wglądu.
Z nowości:
- do wyboru będą spodenki premium dokładnie takie jakie są w sklepie
- w tym roku nie ma w ofercie koszulek training
Przybliżony termin realizacji - końcówka marca / początek kwietnia
Jest postęp A wiadomo już jakie będą ceny?
Posted 03 February 2021 - 10:05
Jest postęp A wiadomo już jakie będą ceny?
Wiadomo
A jakie są?
Race i takie jak model "zebra" z ich strony
To może zrobić mniejszy wybór wersji krojów, wkładek, kołnierzyków itp. ale za to jedną wersję komplet-granat, a drugą komplet-czarny i to wszystko?
Mniejszy wybór możemy zrobić ale 2 wersji kolorystycznych nie
---
Spodenki granatowe na żywo wyglądają całkiem nieźle, w teorii nic nie stoi na przeszkodzie żeby zamówić projekt bez wprowadzania do niego zmian. Zrobimy szybkie głosowanie i się zobaczy.
W spodenkach i koszulkach race zmieniły się ściągacze.
Później postaram się wrzucić jakieś zdjęcia i trochę więcej napisać.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll