Uraz czy możesz skontaktować się z Raso i potwierdzić ze dotrzymają tej deklaracji?
Przecież oni nawet nie odpisują. xD
Posted 06 May 2021 - 09:44
Mail z wczoraj:
Panie Michale jesteśmy w trakcie produkcji. Bliżej jej końca.
Przewiduje realizacje wysyłki w przyszłym tygodniu.
Dzisiaj przekażę listę danych do wysyłki z rozpisanymi zamówieniami.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 06 May 2021 - 15:08
Dobre, to jest dobre ... Nie zła reklama tej firmy, podejście do klienta =trzeci świat, choć nie wiem czy nie obrażam trzeciego świata. Jak tak czytam ten wątek to odrzuca mnie od tej pseudofirmy. Póki co kupiłem u nich kiedyś skarpety i niech już tak zostanie Z zamówienia na szczęście zrezygnowałem już na wczesnym etapie. Przypomnicie mi ile płacicie za np koszulkę czy spodenki?? Ciekawi mnie jakie oszczędności są warte tyle zachoduNiektórzy zdążyli się szybciej przeprowadzić niż Raso uszyć ciuchy xD
Posted 06 May 2021 - 15:49
U mnie np żadne, koszulka z zeszłego roku miała tak szerokie ściągacze na rękawkach, że wysłałem do poprawki co mnie kosztowało 40zł +koszty wysyłki.Czyli lepiej poczekać na promocję w Raso i kupić coś z ich regularnej kolekcji, przynajmniej obowiązuje normalny zwrot w momencie gdy po przymiarce coś ci nie pasuje.Do tego miałem krzywo wszytą wkładkę w spodenkach, wysłałem do reklamacji, wkładka została na nowo wszyta.Nie wiem jak u innych, ale w moich spodenkach bardzo słabe te ściągacze były, rozciągnęły się po kilku miesiącach.Dobre, to jest dobre ... Nie zła reklama tej firmy, podejście do klienta =trzeci świat, choć nie wiem czy nie obrażam trzeciego świata. Jak tak czytam ten wątek to odrzuca mnie od tej pseudofirmy. Póki co kupiłem u nich kiedyś skarpety i niech już tak zostanie Z zamówienia na szczęście zrezygnowałem już na wczesnym etapie. Przypomnicie mi ile płacicie za np koszulkę czy spodenki?? Ciekawi mnie jakie oszczędności są warte tyle zachodu
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Posted 06 May 2021 - 15:56
Niby połowa ceny, ale to moje zamówienie z zeszłego roku przez problemy ze ściągaczami w spodenkach trochę ułomne i ciuch traktowany awaryjnie leży głównie w szafie.Trochę szkoda bo wkładka fajna.Jakie oszczędności? Prawie pół ceny tego co żądają na stronie.
Posted 06 May 2021 - 17:11
No to sporo... Tyle że jeśli to jest jakość taka jak @andrzejnl opisuje, to ja za darmo tego nie chcę. Ale może nie jest tak źle skoro ponownie żeście ich wybraliJakie oszczędności? Prawie pół ceny tego co żądają na stronie.
Posted 06 May 2021 - 19:38
Daj już spokój. Skoro zamówiliśmy to czekamy na info. Jest jak jest. Nikogo nie interesuje zawartość twojej szafy w tym temacie tym bardziej skoro nie uczestniczysz w zamówieniu.@Grzesinek ja to się cieszę, Twoim szczęściem, że już niebawem będziesz jeździł w zajefajnych ciuchach za pół ceny Ja mam w czym jeździć, także żaden kamień nie musiał mi spadać
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 06 May 2021 - 19:47
Przypomnicie mi ile płacicie za np koszulkę czy spodenki?? Ciekawi mnie jakie oszczędności są warte tyle zachodu
Nie rób scen. W ubiegłym roku nie było żadnego "zachodu", wszystko poszło w miarę sprawnie, a gros czasu zajął "proces decyzyjny" na forum
Co do jakości. Moim zdaniem te ciuchy są jak najbardziej warte ceny forumowej. Takich spodenek z wkładką DrPad za 215 zł (chyba) trudno dostać. Inna sprawa, że każdy ma inna budowę ciała i jednemu bardziej podejdzie Raso, a innemu Verge czy Martom. na swoim przykładzie wiem, że dopiero po kilku rożnych zakupach dochodzę do tego, że np. koszulki Raso XL, z Martoma XL, ale z Verge 2XL. Spodenki jeszcze inaczej, do tego dochodzą różne długości u różnych producentów i nie każdemu wszystko "podejdzie".
Zmierzam do tego, że niektórzy po prostu nie trafili z rozmiarem i nawet tego nie wiedzą
Posted 06 May 2021 - 20:34
^Oj były zachody w tamtym roku, były
Cena niby fajna ale biorąc pod uwagę, że spodenki mi się rozleciały po kilku jazdach, to każda jazda kosztowała dobrych kilkanaście zeta W koszulce przejechałem 2 razy i wylądowała w szafie bo się do niczego nie nadaje więc ogólnie to popłynąłem Dodając brak kontaktu, błędnie wysłany towar, przeciągającą się wymianę, kompletne olanie w sprawie spodenek. to ło panie kochany szkoda słów na tą pseudo premium markę
Posted 06 May 2021 - 21:13
Nigdy Raso nie uważałem za premium. Nie będę się co prawda wypowiadał szeroko, bo nie mam ich ubrań, po porostu nigdy mi się szczególnie nie podobały, ponadto ceny mają wysokie (pewnie przez to bywają uznawani za premium). Ale raz zamówiłem koszulkę i odesłałem ją. Doszedłem do wniosku, że to na pewno nie jest wyścigowy strój tylko co najwyżej ubranko na coffee ride'a. Może akurat trafiłem w taki krój i model.
Posted 06 May 2021 - 21:14
^Oj były zachody w tamtym roku, były
Cena niby fajna ale biorąc pod uwagę, że spodenki mi się rozleciały po kilku jazdach, to każda jazda kosztowała dobrych kilkanaście zeta W koszulce przejechałem 2 razy i wylądowała w szafie bo się do niczego nie nadaje więc ogólnie to popłynąłem Dodając brak kontaktu, błędnie wysłany towar, przeciągającą się wymianę, kompletne olanie w sprawie spodenek. to ło panie kochany szkoda słów na tą pseudo premium markę
Absolutnie nie zamierzam ich bronić, ale spodenki jak spodenki. Statystycznie zakładałem je raz w tygodniu, po całym sezonie żadnych uwag. Nie rozpatruję Raso jako "premium - nie premium". Po prostu potrzebuję mieć w ciągłym użyciu kilka par wygodnych spodenek i Raso było OK. Koszulka nieco za luźna, jakieś zmarchy na tych pasach pod pachami. Drugi raz brałbym rozmiar mniejszą, może byłoby lepiej.
Ceny regularnej nigdy bym nie zapłacił, bo jest z d....y wzięta.