Strój wygląda fajnie tylko przeraża mie to zdjęcie z dziurą. Jakość premium to nie jest raczej Ja jeszcze nawet nie dostałem informacji o wysyłce więc czekam.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 18 maj 2021 - 12:34
Dzisiaj do mnie również dotarło zamowienie.
Uraz - dziękuję za ogarniecie i cierpliwość 🤗.
W zakresie ubrań będzie można powiedzieć coś więcej po testach, natomiast wizualnie🧐 koszulka na plecach lekko pozaciągana w dwóch miejscach i ubrudzona - drobnostki, które mi nie przeszkadzają. W dotyku i gramaturze materiału raczej bliżej im do chińskiego Riona niż Santini, które użytkuję. O gifcie, jak u innych, zapomnieli 😉
Załączone pliki
- piotrkol i uraz lubią to
Napisano 18 maj 2021 - 13:20
- uraz lubi to
Napisano 18 maj 2021 - 13:33
Czy ktoś otrzymał zestaw według projektu? Bo na razie po zdjęciach to koledzy brali czarne spodenki i koszulka projekt.
Być może spodenki granat to jakiś problem i dlatego te dostawy są tak realizowane.
Zamówiłem spodenki granatowe plus koszulka i bluza. Do tej pory brak informacji o dostawie.
- vpablov lubi to
Napisano 18 maj 2021 - 16:28
Czy ktoś zamawiał spodenki premium w rozmiarze XL, a dostał L (według metki)? Zamawiałem spodenki L, na worku jest rozmiar L, a metka na spodenkach pokazuje XL. Porównując do spodenek z poprzednich zamówień to raczej jest faktycznie XL.
Koszulka w sumie miłe zaskoczenie - miała być z zakończeniem silikonem na rękawach, a silikonu ostatecznie nie ma. Za to niezbyt podoba mi się materiał na plecach. Wydaje się jakiś gruby i tani.
- Siecky lubi to
Napisano 18 maj 2021 - 19:47
Do mnie zamówienie również dotarło i również bez gratisu. Dziękuję Uraz za realizację zamówienia kolejny rok z rzędu. Projekt koszulki bardzo ładny.
Udało mi się trafić z rozmiarami (koszulka i spodenki XL), ale niestety długość spodenek jest tak abstrakcyjna, że przy moim wzroście 196 ściągacz kończy się w okolicy kolana i dopiero po zgięciu nogi jako tako się naciąga na udzie, niemniej stojąc wygląda to kiepsko - jak u kolegi HarveyDent w poście #951. Na spodenkach jakiś niepotrzebny i uperdliwy gumowy "guzik" z logo raso.
Natomiast rękawki i nogawki w rozmiarach XL w opór za małe, niestety nieużywalne, sam materiał mało rozciągliwy na tle produktów konkurencji, więc mogę się zamienić jak ktoś kupił XXL i nie gra mu rozmiar
Zobaczymy jak będzie z jakością, jeśli w przyszłym roku odbędzie się zamówienie myślę, że poważniej trzeba rozważyć Vitesse, które jakoś u mnie sprawdza się i w tym sezonie będę dojeżdżał ostatnie "żyjące" od nich spodenki i koszulkę
Napisano 19 maj 2021 - 07:45
Mam 190 cm wzrostu i spodenki kończą się sporo przed kolanem, gdybym wziął wersję skracaną byłyby dużo za krótkie, ściągacze za luźne, nie opinają jak powinny.Zamówiłem również wersję ocieplaną i tam ściągacze są ok, nic nie odstaje.Do mnie zamówienie również dotarło i również bez gratisu. Dziękuję Uraz za realizację zamówienia kolejny rok z rzędu. Projekt koszulki bardzo ładny.
Udało mi się trafić z rozmiarami (koszulka i spodenki XL), ale niestety długość spodenek jest tak abstrakcyjna, że przy moim wzroście 196 ściągacz kończy się w okolicy kolana i dopiero po zgięciu nogi jako tako się naciąga na udzie, niemniej stojąc wygląda to kiepsko - jak u kolegi HarveyDent w poście #951. Na spodenkach jakiś niepotrzebny i uperdliwy gumowy "guzik" z logo raso.
Natomiast rękawki i nogawki w rozmiarach XL w opór za małe, niestety nieużywalne, sam materiał mało rozciągliwy na tle produktów konkurencji, więc mogę się zamienić jak ktoś kupił XXL i nie gra mu rozmiar
Zobaczymy jak będzie z jakością, jeśli w przyszłym roku odbędzie się zamówienie myślę, że poważniej trzeba rozważyć Vitesse, które jakoś u mnie sprawdza się i w tym sezonie będę dojeżdżał ostatnie "żyjące" od nich spodenki i koszulkę
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Napisano 19 maj 2021 - 15:06
Hej paczka doszła
brak gratisa
spodenki L czarne ok
rękawki L szerokość ok trochę dłuższe trzeba górę podwijać ale czy M może będą krótsze ale chyba ciaśniejsze ?
koszulka L mała to jak ktoś chętny to odstąpię 210 zł plus koszt wysyłki lub odbiór osobisty Katowice (okolice )
dzięki Uraz