Opaski na rękę z FORUM...
Started By
xubix
, 21 lut 2011 17:49
339 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 luty 2012 - 15:36
No to jest mały problem.. Dostałem odpowiedź zwrotną..
Żeby dostać chociaż 1,5zł rabatu musi być 20 osób.. żeby dostać po starej cenie ,musi być 30 osób [wtedy było 29, ale się uprosiłem a teraz się nie da :/]
Braknie jakieś 30zł :shock:
Czekamy za jeszcze dwoma osobami ? Czy co ? Bo szczerze mówiąc średnio mi się chce dopłacać 30zł do interesu :/
cena 15,50zł /szt
rabaty od 20/30/40szt
Żeby dostać chociaż 1,5zł rabatu musi być 20 osób.. żeby dostać po starej cenie ,musi być 30 osób [wtedy było 29, ale się uprosiłem a teraz się nie da :/]
Braknie jakieś 30zł :shock:
Czekamy za jeszcze dwoma osobami ? Czy co ? Bo szczerze mówiąc średnio mi się chce dopłacać 30zł do interesu :/
Napisano 22 luty 2012 - 15:54
tak tylko ciekawe kto tak na szybko się zgłosi :-/ Sami widzieliście jak długo trwało nazbieranie tych 17 osób jak dobrze liczę :-(. Nie ma nikt takiego czegoś jak all pw ? może by się szybciej kogoś znalazło .
Bo jak teraz to 30zł podzielić na 17 osób to każdy by musiał dopłacić 1,77zł co trochę nie ma sensu, ale xubix by się pewnie ucieszył bo by mu 9groszy napiwku zostało xD
Bo jak teraz to 30zł podzielić na 17 osób to każdy by musiał dopłacić 1,77zł co trochę nie ma sensu, ale xubix by się pewnie ucieszył bo by mu 9groszy napiwku zostało xD
Napisano 22 luty 2012 - 15:57
Wiesz, na poprzednich opaskach byłem jakieś kilkadziesiąt groszy stratny, nie o zarobek to chodzi, tylko żeby ludzi nie oszukać i żebym nie musiał sam dokładać..
all pw/all mail ma Malik jako administrator..
no chyba że znajdzie się albo dwie osoby albo po te 1,77/2zł każdy niestety jeszcze dopłaci :/ niesympatyczna informacja niestety aż się zdziwiłem.. no ale w sumie pytałem o cenę jak na liście było 20 osób :cry: a teraz ubyło podczas zbierania kasy :-/
all pw/all mail ma Malik jako administrator..
no chyba że znajdzie się albo dwie osoby albo po te 1,77/2zł każdy niestety jeszcze dopłaci :/ niesympatyczna informacja niestety aż się zdziwiłem.. no ale w sumie pytałem o cenę jak na liście było 20 osób :cry: a teraz ubyło podczas zbierania kasy :-/