Zamówienie - Biała Koszulka, Czarna Koszulka, Kombinezon
Posted 14 February 2021 - 16:04
Czy krój "aero" dla bluzy będzie wspólny i jedyny? Zastanawiam się nad rozmiarem bo to co podaje Verge na stromie to jakieś jaja. Klatka 102-106, a talia 92-96? Przy wzroście 193, klatka 110cm, ważę jakieś 91-92kg, Nie jestem wąski w talii, a mierzę tam poniżej 90cm. Aby mieć 96 cm musiałbym coś tam wyhodować Nie mam pojęcia który rozmiar wziąć.
Posted 17 February 2021 - 12:04
Posted 17 February 2021 - 20:16
Dziwię się, że nikt oprócz mnie nie chciał kombinezonu. To jest zajebista rzecz, niesamowita wygoda. Już chciałbym drugi
Posted 18 February 2021 - 11:54
Ale gdyby ktoś zapytał na forum o krój fitted, to podjęlibyśmy temat. Ale może faktycznie na przyszłość powinienem sygnalizować, że są jeszcze inne opcje do wyboru i realizacja uzależniona jest od liczby zainteresowanych. Dzięki, za zwrócenie uwagi! Na pewno będę jeszcze realizował kolejne zamówienia Zresztą temat nie jest stracony. Zawsze można choćby w poniedziałek złożyć kolejne zamówienie na kilka bluz w innym kroju, gdyby tylko znaleźli się chętni.
Posted 18 February 2021 - 15:50
Pewnie chętni by byli, bo jak widać po koszulkach, nie wszyscy są "areo" W poprzednich latach sporo osób zamawiało z Raso luźniejszy krój "training", więc pewnie na taką bluzę też byliby chętni. Na koszulkę fitted analogicznie pewnie też a koszulki Strike są naprawdę fajne. Sam mam, tylko własnie w kroju aero i faktycznie taka jest. Warto rozważyć na przyszłość, tym bardziej, że do realizacji w lepszej cenie wystarczy zamówić trzy sztuki