Też dostaliście na prive sex oferty od niejakiej Niny? Ciekawe skąd . pozdr
Spam Typu "sex Oferty Na Prive"
Napisano 06 marzec 2021 - 22:03
Mam to samo. Ledwie się poznaliśmy, a ona już zdradza ;D
- lupus lubi to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 07 marzec 2021 - 14:58
Nie podniecajcie się w kilku wątkach jednocześnie: Spam? Hacking?
Poszedł ban, możecie nie zgłaszać phono13 i NAV32 - jeśli jeszcze jakiś do banowania to proszę o info.
Ps. Niestety, mi takich propozycji nie złożono, nad czym niezmiernie boleję
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 07 marzec 2021 - 20:25
No masz rację w sumie, nie zauważyłem, że to Offtopic - wybacz mi tą nadgorliwość, proszę uprzejmie - przyzwyczajenie z innych forów, na kilku jestem moderatorem i dlatego takie przyzwyczajenia.
Piszmy więc ile wlezie i najgorsze bzdury, wszak to Offtopic i nieważne, że temat został kompletnie wyczerpany (a wręcz zaczęły wchodzisz szowinizmy, bo czemuż nie!) ale może możemy go jeszcze bardziej wyczerpać nie?
Napisano 07 marzec 2021 - 20:45
No masz rację w sumie, nie zauważyłem, że to Offtopic - wybacz mi tą nadgorliwość, proszę uprzejmie - przyzwyczajenie z innych forów, na kilku jestem moderatorem i dlatego takie przyzwyczajenia.
Piszmy więc ile wlezie i najgorsze bzdury, wszak to Offtopic i nieważne, że temat został kompletnie wyczerpany (a wręcz zaczęły wchodzisz szowinizmy, bo czemuż nie!) ale może możemy go jeszcze bardziej wyczerpać nie?
Jeżeli Cię drażni to po cholerę tu wchodzisz, znając już charakter tego wątku Jest pierdylion innych wątków, w których zabierasz głos, ale nie wystarczy, jeszcze ten trzeba zamknąć. Nawet jeśli rzeczywiście żarty są takie średnie, piszemy tu pierdoły i czas zamykać, to co Cię to obchodzi?
Myliłem się, to nie Trexas Ranger. To ORMO.
P.S. Nasze przyzwyczajeń z innych miejsc mogą być tu szkodliwe
Napisano 07 marzec 2021 - 21:20
Jeżeli Cię drażni to po cholerę tu wchodzisz
Odpowiedź bardzo prosta: otrzymałem wiadomość, której dotyczy ten wątek, więc zgłosiłem w tym wątku ową wiadomość.
znając już charakter tego wątku
Niestety po zgłoszeniu (jeszcze przez kilka innych osó zaczął się jakiś paskudny spam tu dziać a ja nie odsubskrybowałem na czas wątku, bo interesowała mnie odpowiedź administracji. Odpowiedź się pojawiła ale w między czasie też masa spamu.
żarty są takie średnie, piszemy tu pierdoły i czas zamykać, to co Cię to obchodzi?
Żarty jak to żarty: czasem są dobre, czasem są średnie. Natomiast szowinizm to już nie są żarty, dla mnie to jest już pewien próg (jeden z wielu).
Myliłem się, to nie Trexas Ranger. To ORMO.
Nie ma jak to nazwać ORMO kogoś, kto po prostu neguje pewne kwestie, które nigdy nie powinny wychodzić na światło dzienne w cywilizowanym świecie, nie mówiąc już o pisaniu takich rzeczy na publicznie dostępnym forum. Chcesz coś dodać?