Paryż-Nicea 2011
Started By
Krzysiek1994
, 04 mar 2011 17:14
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 marzec 2011 - 19:27
http://www.myp2p.eu/...cipline=cycling
Oglądałem chwile ale jednak wolę zaczekać na relacje eurosportu o 23, na 18 się nie wyrobiłem ;-)
Oglądałem chwile ale jednak wolę zaczekać na relacje eurosportu o 23, na 18 się nie wyrobiłem ;-)
Napisano 06 marzec 2011 - 19:28
Marco M, polecam tą stronkę --> http://www.steephill.tv/
Są tam podane linki do transmisji 'live' w necie, a bezpośrednio po danym wyścigu pojawiają się zdjęcia (IMO świetne z resztą) i filmiki z ostatnich kilometrów wyścigu.
Są tam podane linki do transmisji 'live' w necie, a bezpośrednio po danym wyścigu pojawiają się zdjęcia (IMO świetne z resztą) i filmiki z ostatnich kilometrów wyścigu.
Napisano 07 marzec 2011 - 13:57
Dokładnie, są jakieś emocje. Wczoraj obejrzałem sobie skrót ostatnich 8 km (maciej1986, np. tu możesz sobie obejrzeć, chociaż obstawiam, że już Ci się udało znaleźć ;-)), a dziś rano trafiłem przypadkiem na powtórkę - akurat kilka kilometrów przed rozpoczęciem ucieczki. Dawno nie widziałem ucieczki udanej w 2/3 ;-) Szkoda, że Voigt nie dojechał z pozostałą dwójką...
Napisano 07 marzec 2011 - 17:48
Heh fajna akcja była z tym przejazdem kolejowym dzisiaj po puszczeniu peletonu sędzia chciał byc sprawiedliwy dla dwójki z przewagą 50s i przytrzymywał całą reszte ale do 50s to sie mu nie udało bo chcieli jechać i pojechali :-)
Pewnie mało jeszcze widziałem ale pierwszy raz taka sytuacje widziałem zeby rampy były opuszczone gdy wyścig jedzie.
Pewnie mało jeszcze widziałem ale pierwszy raz taka sytuacje widziałem zeby rampy były opuszczone gdy wyścig jedzie.
Napisano 07 marzec 2011 - 18:26
ewnie mało jeszcze widziałem ale pierwszy raz taka sytuacje widziałem zeby rampy były opuszczone gdy wyścig jedzie.
A ja pamiętam jak były szlabany opuszczone na samej końcówce Paris-Roubaix i kolarze którzy mimo to przejechali zostali zdyskwalifikowani...
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 07 marzec 2011 - 18:41
Mi się dzisiaj udało wrócić na ost 5km..
Dosłownie ścigałem się razem z nimi Chciałem wrócić szybciej [ z szosy oczywiście ] wcześniej ,ale wmordewind pokrzyżował troszkę plany ;-)
Bardzo zacięta walka na finiszu.. Fajnie by było jakby tak na każdym etapie było w każdym wyścigu ,że tak wyrównanie walczą.. A nie ,że z góry wiadomo kto wygra :roll:
Dosłownie ścigałem się razem z nimi Chciałem wrócić szybciej [ z szosy oczywiście ] wcześniej ,ale wmordewind pokrzyżował troszkę plany ;-)
Bardzo zacięta walka na finiszu.. Fajnie by było jakby tak na każdym etapie było w każdym wyścigu ,że tak wyrównanie walczą.. A nie ,że z góry wiadomo kto wygra :roll:
Napisano 08 marzec 2011 - 18:11
Mi szkoda tych gości którzy powpadali na rower Sagana i później wpadli w barierki. brrr koszmarnie to wyglądało. Saganowi nic się nie stało, łaził później w kółko z rowerem nie wiedząc co ma zrobić :-)Ta końcówka dzisiejszego etapu straszna. Szkoda mi trochę Sagana, bo przez te beznadziejne zakręty trochę się poobijał.
Napisano 09 marzec 2011 - 08:44
Obejrzałem sobie właśnie skrót razem z kraksą w zwolnionym tempie i ode mnie słowa uznania za refleks i panowanie nad rowerem dla Galimzyanova, Gossa i (chyba) Ravarda za ominięcie Sagana. Niby kraksa była po (na) zakręcie, ale nie sądzę żeby jechali 40 km/h...
Jeszcze prośba (sugestia) do moderatorów: może warto przesunąć temat do działu "Wyścigi, maratony, wycieczki itp." i dodać mu "2011"? Tam są też chyba rozmowy o innych wyścigach, więc może byłoby lepiej?
Jeszcze prośba (sugestia) do moderatorów: może warto przesunąć temat do działu "Wyścigi, maratony, wycieczki itp." i dodać mu "2011"? Tam są też chyba rozmowy o innych wyścigach, więc może byłoby lepiej?