Jakie stosujecie owijki ?
Posted 06 April 2012 - 07:17
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 06 April 2012 - 10:37
No białą odrzuciłem zdecydowanie. Podoba mi się bardzo czerwona, ale...no właśnie pojawiła się "zagwozdka". Pomyślałem o czerwonych pancerzach już ciut wcześniej (zanim napisał sebreef) ale i o czerwonych gumach na klamkach...w takiej sytuacji (czerwone gumy i pancerze) to będzie za czerwono (chyba ???) więc co...jednak będzie dual...
Posted 06 April 2012 - 10:51
Mało takich znalazłem, jest jedna droga LazardSkins czy coś takiego. A może ktoś wie jak samemu takie coś zrobić ?
Posted 06 April 2012 - 10:59
Dzięki za zainteresowanie :-D
No białą odrzuciłem zdecydowanie. Podoba mi się bardzo czerwona, ale...no właśnie pojawiła się "zagwozdka". Pomyślałem o czerwonych pancerzach już ciut wcześniej (zanim napisał sebreef) ale i o czerwonych gumach na klamkach...w takiej sytuacji (czerwone gumy i pancerze) to będzie za czerwono (chyba ???) więc co...jednak będzie dual...
Nie myśl o tym, czy za czerwono. Pomyśl jakie to szybkie będzie !
A jakby wrzucić duala + pancerze czerwone? Wtedy nie było by przesadnie czerwone.
Grube kolarstwo, BMI fighter
Posted 06 April 2012 - 11:07
Będzie Dual i czerwone pancerze Niro (znalazłem na alledrogo).
Posted 06 April 2012 - 11:43
wicklowman, w sumie tez masz racje dual plus czerowne gumy , bedzie ladnie sie tez komponowal z kokpitem .
Owijka i pancerze już kupione. Gumy odpuszczam...braknie keszu. Zapodam jakieś foto jak wszystko wymienię.
#374 Gosc_sebreef_*
Posted 06 April 2012 - 19:47
- fajny
- pedalski
- ..jowy
Więc, moja rada, zapytaj jakąkolwiek kobietę ze swojego otoczenia, z mojego doświadczenia wynika że są mistrzyniami w dobieraniu kolorów.
Pozdrawiam
seb
Posted 06 April 2012 - 23:04
Filipk91 - z przodu tam gdzie pompka dotyka ramy jest taki wypust jakby (na ramie), a w pompce jest dziura, która razem z tym wypustem współpracuje , dodatkowo sama pompka jest trochę dłuższa niż na obrazku i trzeba ją docisnąć. Dzięki temu pewnie siedzi między rurami Nie zdarzyło mi się żeby wyleciała czy coś
Posted 06 April 2012 - 23:13
Niebieski jeśli już, to taki morski, a chyba ciężko o tego typu kolor? Ja obstaję przy czarnym Ostatnio instalowałem pierwszy raz w życiu owijkę PRO. Po 50 km zgubiłem już korek
Posted 07 April 2012 - 10:47