Kolego Wojtku, to ma być forma zabawy w "zgaduj zgadula", czy jak?
Jaki jest cel tego posta? Rozumiem, że nie dało zrobić foty całego roweru tylko koniecznie muszą to być "detale", które wyróżnią spośród forowiczów prawdziwego orła i znawcę?
Kolego Ciachoorsky, moje pytanie nie mało na celu rozpoczęcie gry "ciepło, zimno" czy też innej zabawy jak to określiłeś "zgaduj zgadula". Po prostu taka rama wpadła w moje ręce, trochę się nią pobawiłem na drodze. Jeździ się na niej świetnie, nawet tego nie oczekiwałem. Rama sztywna, świetnie zachowuje się za zjazdach i w zakrętach, choć podatna jest na boczny wiatr nieco więcej niż inne ramy, na których jeździłem. I w związku z tym chciałem zaspokoić swoją próżną ciekawość i dowiedzieć się czy Chińczycy zrobili kopię zjakiegoś znanego, renomowanego roweru czy też jest to ich wymysł.
Jeśli chodzi o zdjęcie całego roweru to zamieściłem je.
A co do ostatniej części Twojej wypowiedzi, to zwróciłem się z prośbą o identyfikację ramy właśnie na tym forum, ponieważ uważam że jest tu wiele osób, które można określić jako znawcy, fachowcy, orły ect., a i chęć pomocy z ich strony jest również prawie nieograniczona, bezcenna i bezinteresowna.
Pozdrawiam
Wojtek