Szosowcy POZNAŃ
Napisano 16 marzec 2012 - 17:31
To byłby mój pierwszy raz na szosie, w tym roku ma się rozumieć. 40 km/h to i na kole nie wydolę, najwyżej sobie skrócę dystans.
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 17 marzec 2012 - 17:30
Dzięki panowie za wspólny trening. Od ronda do ronda wyszlo 105km ze średnią 34,6. Mam nadzieje że za tydzien powtórzymy trase. :mrgreen:
Dziękuje również. Przepraszam, że nie dociągnąłem do końca, ale jak to się mówi "walnąłem w ścianę" i nie miałem już czym kręcić. Ale i tak było sympatycznie ;-)
Pozdrawiam!
Napisano 17 marzec 2012 - 17:46
pzdr
EDIT:
Albo jednak jadę, ale trasa powrotu trochę inna - przed Obrzyckiem polecę na Oborniki drogą przy Warcie. Wychodzi idealnie coś koło 150km.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 17 marzec 2012 - 18:13
Dzięki panowie za wspólny trening. Od ronda do ronda wyszlo 105km ze średnią 34,6. Mam nadzieje że za tydzien powtórzymy trase.
Ja również dziękuję. Rafał coś Ci ta średnia niska wyszła. Chyba jak odbiłem do domu to zrobiliście sobie rozjazd ;-)Dziękuje również. Przepraszam, że nie dociągnąłem do końca, ale jak to się mówi "walnąłem w ścianę" i nie miałem już czym kręcić. Ale i tak było sympatycznie
Pozdrawiam!
Clinton prawie dałeś radę do końca. Jeszcze parę treningów i będzie dobrze. :-D
Virenque, z chęcią bym się z Tobą przejechał do Czarnkowa ale niestety czasu brakuje...szkoda :-/
Napisano 17 marzec 2012 - 18:33
pzdr
Napisano 17 marzec 2012 - 19:27
Planujesz spokojne tempo, więc chętnie się przyłączę (najwyżej zostanę z tyłu).
Niemniej, jak Ciebie rozpoznam, dużo osób tam się zjawia?
I jeszcze jedna kwestia, to jest bite 150km czystej jazdy, ani chwili przerwy na oddanie moczu, zakup płynu itd czy przystanek planowany?
Napisano 17 marzec 2012 - 19:51
pzdr
Napisano 20 marzec 2012 - 18:17
Teoretycznie 12.04.2012, http://www.kolarstwo...ndarzimprez.htmKtoś wspominał o otwarciu sezonu na torze Poznań... ? znacie szczegóły / link ?
ale w regulaminie widnieje data 07.04.2012? więc nie jestem pewien. :-/
Gosc_Rzysko_*
Napisano 21 marzec 2012 - 22:11
Niema to jak szerzenie kolarstwa wśród społeczeństwa - teraz żeby być amatorem trzeba miedź licencję - czysty zarobek ... M to masters wiec i licencja jest potrzebna ale dla amatorow zrobili by czystą klasyfikację A1,2...itd. to nie, musi być cyklocyc za 50 zeta ... to jest dobre tylko w przypadku mistrzostw amatorów ale tak na co dzień to jakiś Janek będzie się bujał że ma licencje i jest fajny hahaha
tym czasem ja sobie zaraz luknę ile ma juniorinio :-D