To chyba była niedziela.

Szosowcy POZNAŃ
Napisano 30 wrzesień 2015 - 13:47
Raz albo i dwa razy w tygodniu ruszam po godz. 17 i robię jakieś 35-40 km. Więc powrót zanim zapadną ciemności. W weekend (nie każdy) mam więcej czasu i chętnię ustawię się na dłuższą trasę.
Ruszam z Dębca w stronę Lubonia albo Starołęki a potem jakieś klasyczne wariacje (Wiórek, Kórnik, itp). Poziom amatorski z ambicjami, więc średnia w okolicach 30 km/h
Ktoś jest chętny na wspólną jazdę? Piszcie PW.
Pozdrawiam.
Napisano 10 grudzień 2015 - 10:12
dabdee, dnia 29 Maj 2015 - 16:18, napisał:
nie wiem skąd masz takie informacje że zgrupka nie jeżdzi szybciej niż napisałeś,jeśli trafiłeś nsa dzień gdzie większość ekipy pojechała na zawody to mogło tak być ale normą jest że jest tam paru mocnym osób które spokojnie nawet większym tempem jeżdżą sam czasami jeżdziłem tam ponad 35km/h . Po za tym na początku dzielą się na grupy mocniejszą i słabszą ,ta mocniejsza jedzie full więc ponad tą prędkość którą napisałeś .czy w sobote jest ustawka identyczna do tej w niedziele 10.00 Obornickie ?
Na zgrupce nikt nie chce jeździć szybciej niż 30 - 34 km/h
Nie żebym reklamował zgrupkę ale robią kawał dobrej roboty aby każdy mógł pojeżdzić w grupie niż samemu .
Gosc_Cyborg_*
Napisano 01 czerwiec 2016 - 16:47
maccacus, dnia 01 Cze 2016 - 12:54, napisał:
Czy ktoś z Was orientuje się jak opłacić wpisowe na kolarskie czwartki na torze w Poznaniu? Fizycznie w biurze zawodów czy jakoś przelewem (ale nie znalazłem nigdzie danych...).
W biurze zawodów, gotówką przed startem
- maccacus lubi to
Dodaj odpowiedź