Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 sierpień 2012 - 13:48
Napisano 05 sierpień 2012 - 17:38
Ja z niednej strony jestem mega szczęśliwy że udało nam się dojechać do końca ale czuję tez niedosyt po tym ze nas nie dogonili bo jechali trochę wolniej i nie mogłem zmierzyć się z ich tempem a o to mi chodziło. Z trzeciej strony jednak drobny wzrost formy odnotowałem gdyż ostatnio do zjazdu na maniewo czułem się paskudnie a dziś było dobrze :mrgreen:
Jackunie ma sprawy, chciałem trochę dłużej i mocniej pociągnąć ale niestety udało Ci się mnie trochę zmeczyć wcześniej :-P
Jackunie ma sprawy, chciałem trochę dłużej i mocniej pociągnąć ale niestety udało Ci się mnie trochę zmeczyć wcześniej :-P
www.facebook.com/strato.bike
Napisano 05 sierpień 2012 - 18:07
Piotrek szczęśliwym można być jak się od początku do końca jedzie z grupą, a nie idzie na łatwiznę i kombinuje
A jak się jeszcze powalczy na finiszu to już pełnia szczęścia 
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 05 sierpień 2012 - 18:17
Virenque no niestety nie dysponuję jeszcze taką formą by sobie pozwolić na taką jazdę cały czas, a jak mam za obornikami wyzionąć ducha to wolę pojechać kawałek ze spokojniejszą grupą i odzyskać trochę sił ;-)
Dla mnie i tak dużym osiągnięciem jest to co mam teraz w nogach, tym bardziej że nie trenuje poważnie tylko jeżdżę okazjonalnie dla przyjemności.
www.facebook.com/strato.bike
Napisano 05 sierpień 2012 - 18:24
Nie no spoko
Szkoda, że dziś nie mogłem się sprawdzić na ustawce, bo z tego co widziałem tempo było bardzo konkretne...
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Napisano 07 sierpień 2012 - 09:27
Dzisiaj tak o 17:30-17:40 jadę z Lubonia przez Komorniki na Stęszew... Dystans tak ok. 60 km - na spokojnie. Planowana średnia tak ok. 31-32 km/h. Jak ktoś ma ochotę na wspólny trening zapraszam. O w/w godz będę w okolicach stacji Shell koło Pajo w Luboniu, a o godz ok. 17:45 koło Novolu w Komornikach. Pzdr
Napisano 09 sierpień 2012 - 21:07
Ktoś będzie chętny na niedzielę 9.30 z Dojazdu, trasa ta sama co zwykle?? Szczególnie pytam drugi skład na Amber;p??
jedziemy jedziemy, musimy zrobić średnią min 30, myślę, że przynajmniej w czwórkę damy spokojnie radę, ale najlepiej jakby nasza cała piątka się pojawiła na terningu :-D
Gosc_Patricko_*
Napisano 10 sierpień 2012 - 08:32
to i ja się z Obornik dołączę. Mam nadzieję, że dam radę za Wami...jedziemy,tylko ja tym razem wyjadę z Bogdanowa i spotkamy się na odcinku Dojazd-Maniewo :-D