Szosowcy POZNAŃ
Napisano 27 sierpień 2012 - 20:53
robię w środę trening około 180 minut wyjazd z pod Panoramy ul.Górecka 30, tempo 90 minut w miarę mocne i równe pozostałe 90 minut spokojne , jak są chętni to start godzina 14
a ta mocna część to jaka średnia przewidywana ?
około 40 km/h
TRENING W ŚRODĘ START GODZINA 14
Napisano 29 sierpień 2012 - 23:14
Szukam kompana.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Gosc_Rzysko_*
Gosc_Patricko_*
Napisano 02 wrzesień 2012 - 11:12
Napisano 02 wrzesień 2012 - 12:12
Ja to chyba zbyt strachliwy jestem na tę grupę (ogólnie to jestem przewrażliwiony, bo dwa razy byłem potrącony przez auto), jazda Obornicką tak dużą grupą bardzo irytuje kierowców, a wiadomo, że buractwo za kierownicami aut wiecznie się spieszy. Przed Obornikami (na tej drodze z Maniewa przez las, mniej więcej tam gdzie jest ten najostrzejszy na trasie zjazd) wyprzedzał nas yaris, był w połowie drogi kiedy zza zakrętu wyskoczyło uno, już widziałem czołówkę i rykoszetujący wrak rozbijający grupę. Na szczęście kierownik w uno wykazał się refleksem i pojechał po poboczu. Ustawka dojazdowa zdecydowanie bardziej mi odpowiada, jazda jeden za drugim na ruchliwych odcinkach, sama trasa też o wiele przyjemniejsza i przede wszystkim dłuższa. Dzisiaj wyszło mi 84 km, średnia 33 km/h. Pierwsze 35 km z grupą obornicką - średnia 36.
Napisano 05 wrzesień 2012 - 12:03
robię w środę trening około 180 minut wyjazd z pod Panoramy ul.Górecka 30, tempo 90 minut w miarę mocne i równe pozostałe 90 minut spokojne , jak są chętni to start godzina 14
a ta mocna część to jaka średnia przewidywana ?
około 40 km/h
Tak tylko zapytam z ciekawości - przez 90 minut cisnąłeś samemu ze średnia 40km/h?
Ja bym zgubił po drodze płuca, prawą nogę i lewe udo przy takiej średniej przez półtora godziny samemu
Gosc_Patricko_*
Napisano 06 wrzesień 2012 - 08:21
Proszę bardzoMógłbyś wkleić link do strony z zapisami ?
Czy się ktoś orientuje jak wygląda jakość asfaltu na trasie? Dużo dziur itp?
Napisano 06 wrzesień 2012 - 21:35
Czy się ktoś orientuje jak wygląda jakość asfaltu na trasie? Dużo dziur itp?
Z tego co się orientuję to ostatnio było sporo remontów nawierzchni ulic w centrum Lubonia, jak będę miał chwilę czasu to podjadę jutro obejrzeć trasę, ale najlepiej zapewne jest zorientowany BorysCh1.