Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 styczeń 2010 - 12:32
2 tygodnie temu była zasypana. Choć podejrzewam, że robili coś w tym kierunku, nie mniej w tym czasie co akurat tam przejeżdżałem obok wydaje mi się, że było zasypane, a to przede wszystkim przez to, że nie nadążali z odśnieżaniem bo dosyć mocno sypało przez noc i w dzień. Chciałem jechać maltą i laskiem maltańskim bo jechałem do Swarzędza ale odpuściłem i jechałem obok Baraniaka.
Napisano 24 styczeń 2010 - 20:53
Witam
Byłem dzisiaj na malcie zrobiłem sobie 4 kółka. No więc czarnego asfaltu za wiele tam nie zobaczysz. Śnieg zamarznięty ubity jeździ się po nim jak po dawno nieremontowanych polskich drogach, są miejsca gdzie ślisko jest jak na zamarzniętym jeziorze, choć na nim było grubo śniegu i ciężko było ujechać.
-->> Link do mojego profilu z Bikestats z wypadu, jest tam parę fotek
Byłem dzisiaj na malcie zrobiłem sobie 4 kółka. No więc czarnego asfaltu za wiele tam nie zobaczysz. Śnieg zamarznięty ubity jeździ się po nim jak po dawno nieremontowanych polskich drogach, są miejsca gdzie ślisko jest jak na zamarzniętym jeziorze, choć na nim było grubo śniegu i ciężko było ujechać.
-->> Link do mojego profilu z Bikestats z wypadu, jest tam parę fotek
Gosc_konradkolarz_*
Napisano 02 marzec 2010 - 16:42
Witam , kto pomoze mi sie odnaleźć w poznaniu z rowerem. Studiuje tutaj i nie znam ciekawych miejsc gdzie moglbym posmigac.. chetnie tez podlacze sie do kogos kto jezdzi
co sie z tym wiaze, poznam nowych ludzi.
ps. to nie jest ogloszenie hehe
tylko mala prosba. pzdr.
ps. to nie jest ogloszenie hehe
Napisano 02 marzec 2010 - 20:15
Witam!
Czy znacie w Poznaniu jakiś serwis gdzie dobrze znaja się na osprzęcie Campy? Właśnie zakupiłem korbę na UT i w 2 serwisach mi powiedzieli ze nigdy tego nie robili ale dadzą radę... Więc podejrzewam też że z narzędziami bedą kombinowali, a wolałbym żeby złaożył to ktoś doświadczony ;-)
POZDRAWIAM
Czy znacie w Poznaniu jakiś serwis gdzie dobrze znaja się na osprzęcie Campy? Właśnie zakupiłem korbę na UT i w 2 serwisach mi powiedzieli ze nigdy tego nie robili ale dadzą radę... Więc podejrzewam też że z narzędziami bedą kombinowali, a wolałbym żeby złaożył to ktoś doświadczony ;-)
POZDRAWIAM
Napisano 02 marzec 2010 - 20:39
Rybczyński na miodowej miał Campagnolo, do tego Marian Faryniarz na Poznańskiej powinien dać radę albo Marek Kluj na Jaroczyńskiego.
Na sobotę wstępnie się z konradkolarz umówiliśmy na godzinkę spokojnego kręcenia, ktoś zainteresowany na mtb lub crossie??
Na sobotę wstępnie się z konradkolarz umówiliśmy na godzinkę spokojnego kręcenia, ktoś zainteresowany na mtb lub crossie??