Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 20 March 2010 - 20:23
Ja mam taką zasadę że dopóki nie jestem w formie to na szosę nie wsiadam a że na razie kręcę jakieś marne 30-40km odcinki to śmigam na crossie
Jak z zeszłym tygodniu jechałem podjazdem do Tulec to tak sobie pomyślałem że w tym roku ta trasa na szosę prawie odpada oczywiście cała dziurawa.
[ Dodano: 2010-03-20, 19:18 ]
Patrząc na prognozę to zbiórka będzie o 10.00 tylko gdzie?
No to będę czekał o 10.00 pod pomnikiem Starego Marycha Półwiejska jak ktoś pomyli godziny to trafi na SRM :mrgreen: . Myślę że jest to środek Poznania więc wszyscy będą mieli tak samo daleko. Pojedziemy w tempie najwolniejszego albo się jakoś rozdzielimy. WinSho, na starołękę chyba miałeś bliżej no ale niestety.
Jak z zeszłym tygodniu jechałem podjazdem do Tulec to tak sobie pomyślałem że w tym roku ta trasa na szosę prawie odpada oczywiście cała dziurawa.
[ Dodano: 2010-03-20, 19:18 ]
Patrząc na prognozę to zbiórka będzie o 10.00 tylko gdzie?
No to będę czekał o 10.00 pod pomnikiem Starego Marycha Półwiejska jak ktoś pomyli godziny to trafi na SRM :mrgreen: . Myślę że jest to środek Poznania więc wszyscy będą mieli tak samo daleko. Pojedziemy w tempie najwolniejszego albo się jakoś rozdzielimy. WinSho, na starołękę chyba miałeś bliżej no ale niestety.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 21 March 2010 - 10:54
Przepraszam ale dopiero teraz mam czas zajrzeć na forum. Wczorajsza trasa do Poznania i dość mocne przemoknięcie skutecznie mnie dziś zniechęciły na powtórkę z rozrywki. Dzisiaj może pokręcę troszkę jak przestanie padać.
Rozmiar ja też na szosę w tym sezonie nie wsiadłem:( Może dzisiaj mi się uda. Co do spotkania to może przyszły tydzień się uda jakoś umówić.
Pozdrawiam
Rozmiar ja też na szosę w tym sezonie nie wsiadłem:( Może dzisiaj mi się uda. Co do spotkania to może przyszły tydzień się uda jakoś umówić.
Pozdrawiam
Posted 21 March 2010 - 15:15
Byłem sam :mrgreen: i zmokłem.Jedyne co mam z dzisiejszej przejażdżki to obtarcie od mokrych spodenek. W Łęczycy na przejeździe kolejowym widziałem kogoś na szosie w krótkich spodenkach, ale ja już sobie wracałem po ścieżce rowerowej bo mniej z pod kół leciało. Trzeba było jak kumpel radził wstać o 8.00.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 23 March 2010 - 17:55
Piałem o dzisiejszym moim pedałowaniu w temacie "Twój dzisiejszy trening", ale powtórzę się nieco tutaj. Wreszcie odważyłem się wyjechać nieco za miasto (moja 3cia jazda szosówką). Trasa Wichrowe Wzgórze - Umultowska - Opieńskiego - Stróżyńskiego - Morasko - Jaśkowiaka - Naramowicka - Łużycka - Stoińskiego - Umultowska - Wichrowe Wzgórze. Niewiele, ale na początek wystarczy. Po drodze kilka podjazdów, tak, co by się lepiej z przerzutkami oswoić. Jeśli już będę dawał rade, to chętnie przyłączę się do jakiegoś weekendowego wypadu poznańskich szosowców.
Pozdrawiam! :-D
Pozdrawiam! :-D
Posted 24 March 2010 - 12:35
Ja się chyba w niedzielę wybiorę na Obornickie, tylko się zastanawiam jaki tam poziom na początku sezonu, bo zawsze zaczynałem jeździć tam w maju.
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne