Szosowcy POZNAŃ
Napisano 26 lipiec 2013 - 22:30
Jeżdżę na szosie od kwietnia, na obornickie jestem za słaby a chciałbym pośmigać w grupie bo ile samemu można.
Wybiera się może ktoś w niedzielę na jakąś przejażdżkę, preferowany dystans 80-100km tempo ok 30km/h. Mieszkam na obrzeżach Nowego Miasta, zazwyczaj jeżdżę trasy
Tulce, Kórnik, Środa, Zaniemyśl, Rogalin, Czapury.
Pozdrawiam!
Filip
Napisano 27 lipiec 2013 - 08:12
Witam wszystkich!
Jeżdżę na szosie od kwietnia, na obornickie jestem za słaby a chciałbym pośmigać w grupie bo ile samemu można.
Wybiera się może ktoś w niedzielę na jakąś przejażdżkę, preferowany dystans 80-100km tempo ok 30km/h. Mieszkam na obrzeżach Nowego Miasta, zazwyczaj jeżdżę trasy
Tulce, Kórnik, Środa, Zaniemyśl, Rogalin, Czapury.
Pozdrawiam!
Filip
O 9.00 w niedzielę Szpikowa ustawka rusza ze skrzyżowania Wojska Polskiego i ul.Dojazd - przynajmniej kiedyś zawsze była. Tempo spokojne. Ktoś to może potwierdzić?
Natomiast jeżeli lubisz kręcić wcześnie rano to ja na pewno w poniedziałek, wtorek lub środę będę rano śmigał. Start w tym tygodniu z Suchego Lasu - koczuję się tydzień w Suchym Lesie teraz.
Napisano 30 lipiec 2013 - 15:59
http://www.kolarstwo..._poznan_wyn.doc
www.facebook.com/strato.bike
Napisano 03 sierpień 2013 - 12:52
daromir, a co powiesz na 19 z Wildy? O 15 czy 16 to się dzisiaj usmażyć będzie można ;-)
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 03 sierpień 2013 - 18:59
Ja lecę jutro koło 9tej w stronę Mosiny -> Kórnika. Trasę znasz, ale start z pętli tramwajowej dębiec : ;-) . Trasa 60 km. koło 11stej przewiduje powrót. Jeżeli ktoś się chce podłączyć zapraszam
Ups... nie ogarnąłem. Ja to znaczy ja :-P . Widzę, że teraz można się udzielać nie mając konta na forum. Powyższy post od Gościa można skasować
Napisano 03 sierpień 2013 - 19:33
Ups... nie ogarnąłem. Ja to znaczy ja :-P . Widzę, że teraz można się udzielać nie mając konta na forum. Powyższy post od Gościa można skasować
Oooo to się może w końcu zbierzemy razem, martwi mnie tylko prognoza ale zobaczymy, na łączach.
@Guest_krzysiek_* - na obornickim tempo ogień 200% jak zaczynasz to łap się na "spokojnijsze" ustawki.