No Panowie jakieś męskie decyzje. Trasa proponuję polecieć na Obornki.
@dawidr jako inicjator. O której i gdzie start?
Posted 22 February 2014 - 21:21
No to idealnie, planuję jakieś 70-85km w tlenie, na spokojnie (około 30km/h). Ruszam z Suchego Lasu jakoś około 12.00-12.15.
Trasa taka: http://tinyurl.com/oyxllqf
Jeżeli ktoś leci z Poznania to można by się, na przykład umówić na skrzyżowaniu Biskupińskiej i Koszalińskiej (niedaleko Strzeszynka) powiedzmy o 12.15-12.30.
Dajcie znać czy mam na kogoś tam czekać :-)
Giant TCR Advanced 2016
Posted 23 February 2014 - 00:05
Gdybym miał czas aby wyjechać o 10.00 to pojechałbym na ustawkę obornicką![]()
Dla tych którzy chcą jechać ze mną - forum sprawdzę ostatni raz jakoś jutro około 11.00. Dlatego pisać kto jedzie to poczekam na skrzyżowaniu Biskupińska/Koszalińska.
Odnośnie trasy - sprawdzona wiele razy, super asfalt poza bardzo krótkimi odcinkami.
Giant TCR Advanced 2016
Posted 02 March 2014 - 07:51
był ktoś wczoraj na tej cytadeli o 13 ?
niestety pomyliłem godziny i byłem tam na 12 i pojechałem sam w trasę ale było warto prawie 90 km.
Jeżdzi ktoś może w tygodniu z rana tak 8,30-9 w stronę obornik lub biedruska albo gądek ,w więcej osób było by inaczej a jezdzimy w dwójkę z kumplem .
Mam dylemat może nie dotyczy tematu ale mam prośbę o pomoc ,chcę kupić licznik garmina nowy dla amatora ,czy 500 będzie ok czy lepiej wyższy model ? proszę o info na priv ,z góry dziękuję za radę .
Pozdrawiam
Posted 03 March 2014 - 20:28
Niestety jechałem sam
. Czekałem akademicki kwadrans, byłem o 13:00, nikt nie przyjechał a więc nie czekałem dłużej.
No nic, jak nie chcecie podjechać na cytadele, to tym razem ja będę musiał gdzieś podjechać
. Nie będę wcześniej pisał bo historia sie powtórzy ![]()
Posted 07 March 2014 - 08:27
hej
wiem ze moze nie w temacie tutaj.. ale czy mozecie polecic jakis dobry serwis w Poznaniu. Musze zrobic full serwis mojej szosy, nie chce trafić na jakiegos partacza
Chciałem do Rybczynskiego ale dopiero maja terminy na 20kwietnia... Ktos cos slyszał o Rowerowni na Grunwaldzkiej?