Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 01 July 2010 - 13:10
hej czy ktoś planuje w najbliższych dniach jakieś treningi? mam kilka dni wolnych i chętnie się podłącze pod jakiś wypad...jestem z Piątkowa i chętnie poznam trasy południowego Poznania...co do tempa to się dostosuje, dobrze żeby było powyżej 30 km/h no i nie przekraczało 40 km/h
trasy tak do 100 km
Posted 01 July 2010 - 14:19
Mogłes pisac wcześniej, dziś rano śmignąłem setkę w okolicach Suchy Las / Oborniki / Rogoźno.
W sobotę na pewno będziemy kręcić ale spokojnie, w niedzielę zapraszam na Rondo Obornickie o 10:00. Tam już będzie konkret
pzdr
W sobotę na pewno będziemy kręcić ale spokojnie, w niedzielę zapraszam na Rondo Obornickie o 10:00. Tam już będzie konkret
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 02 July 2010 - 12:16
Jakie macie plany na weekend ?
Posted 02 July 2010 - 12:44
uuuuu to życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!!
Na Istebna musisz byc gotów
pzdr
Na Istebna musisz byc gotów
pzdr
Posted 02 July 2010 - 13:17
Szkoda, myślałem, że się w Beskidach spotkamy.
W TdP dla amatorów chciałem wystartować, bo nawet chyba będę wtedy w Bukowinie, ale jak zobaczyłem opłatę startową to zrezygnowałem
pzdr
W TdP dla amatorów chciałem wystartować, bo nawet chyba będę wtedy w Bukowinie, ale jak zobaczyłem opłatę startową to zrezygnowałem
pzdr
Posted 05 July 2010 - 17:04
Przydatne info!
Kroi się remont odcinka drogi miedzy Biedruskiem a Bolechowem, aż do trasy na Murowaną. Okresowo ma być całkowicie zamknięty most nad Wartą w Biedrusku. To tak dla informacji, gdyby ktoś planował tamtędy trening.
TU info.
Jedyne co dobre w tej informacji, że na odcinku z Poznania do Biedruska ruch w tym czasie będzie chyba znacznie mniejszy, bo osoby jeżdżące samochodami z Murowanej do Poznania, będą musiały jeździć przez Czerwonak.
Kroi się remont odcinka drogi miedzy Biedruskiem a Bolechowem, aż do trasy na Murowaną. Okresowo ma być całkowicie zamknięty most nad Wartą w Biedrusku. To tak dla informacji, gdyby ktoś planował tamtędy trening.
TU info.
Jedyne co dobre w tej informacji, że na odcinku z Poznania do Biedruska ruch w tym czasie będzie chyba znacznie mniejszy, bo osoby jeżdżące samochodami z Murowanej do Poznania, będą musiały jeździć przez Czerwonak.
Posted 05 July 2010 - 18:02
No masakra z tym remontem... Już teraz jest tam pięknie zjechana nawierzchnia, tak że odsłonili już dawny bruk.
Najgorzej z tym mostem, bo drogę można przejechać po chodniku - jest w miarę równa kostka brukowa. To przecież moja stała trasa treningowa :/
Swoją drogą na trasie do Obornik z Suchego Lasu wciąż trwa wycinka i coraz mniej tam drzew - obawiam się, że zrobią tam ekspresówkę :/
Najgorzej z tym mostem, bo drogę można przejechać po chodniku - jest w miarę równa kostka brukowa. To przecież moja stała trasa treningowa :/
Swoją drogą na trasie do Obornik z Suchego Lasu wciąż trwa wycinka i coraz mniej tam drzew - obawiam się, że zrobią tam ekspresówkę :/
Posted 05 July 2010 - 19:47
Nie będzie tam ekspresówki. W tym miejscu będzie wjazd na obwodnice Poznania tzw "zachodnia obwodnica" i trochę miejsca trzeba zrobić.Swoją drogą na trasie do Obornik z Suchego Lasu wciąż trwa wycinka i coraz mniej tam drzew - obawiam się, że zrobią tam ekspresówkę :/
Posted 15 July 2010 - 14:03
Potwierdzam, dziś jechałem do Biedruska i od Naramowic minęło mnie zaledwie 5 samochodów 
Inna sprawa to żar z nieba, który mnie wykończył...
Inna sprawa to żar z nieba, który mnie wykończył...
Posted 15 July 2010 - 16:07
Ja niestety zmuszony jestem teraz do jeżdżenia rano, bo pracuje na popołudniowych zmianach :/
W sobotę macie jakies plany ?
W sobotę macie jakies plany ?