Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 12 August 2010 - 11:40
Kręci ktoś z Was dziś popołudniu na poligonie ?
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 12 August 2010 - 16:19
trasa pewnie ciekawa , jednak piątak korek gwarantowany od bałtyckiej go Kobylnicy i zakorkowana całkowicie , nie wiem jak pobiedziska ale jak zawsze jade w piątek to korek prawie do Pobiedzisk jest , fakt ze dla mnie sporo czasu zajmie dojazd ze Strzeszyna na śródke jednak to piatek i godziny szczytu i kawalek mam . wiec pewnie wyskoczę gdzieś w strone Rokietnicy itp . A na ktora jak by co sie umawiacie ??
Posted 12 August 2010 - 16:52
ja myslałem ze prze kobylnice bedziemy wracać ....
generalnie na każdej drodze wylotowej z poznania bedą korki.....
panowie jak nie urok to sraczka. ze strzeszyna do centrum jest ok 20 min drogi jeżdże bardzo czesto do kiekrza przez stadion olimpii i nie ma problemu.
generalnie na każdej drodze wylotowej z poznania bedą korki.....
panowie jak nie urok to sraczka. ze strzeszyna do centrum jest ok 20 min drogi jeżdże bardzo czesto do kiekrza przez stadion olimpii i nie ma problemu.
Posted 12 August 2010 - 17:59
Jeśli mnie pytasz to na treningi jeżdżę sam (praktycznie tylko tak mogę zrealizować założony plan...z różnych powodów) a na przejażdżki czyli takie roztrenowanie to już wolę w grupie bo samemu to faktycznie dość nudno a uważam, że zróżnicowanie w tym sporcie jest bardzo potrzebne! Pozdrawiam
Posted 12 August 2010 - 18:48
No to robimy tak zbieramy się nad maltą i jedziemy w okolice Pobiedzisk obojętnie jaką trasą. Nawet jutro jeszcze możemy to zmieniać jak ktoś będzie chciał. Tam są fajne/ładne trasy. Ustalmy tylko godzinę, najszybciej 17.30, wtedy i tak muszę brać rower do pracy :-)
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>