Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 06 December 2010 - 16:16
Potwierdzam, w zeszłym roku widziałem wiele osób jeżdżących nawet wzdłuż dróg dojazdowych do WPN-u, np. z Mosiny do Jezior.
Ale wątpię, czy są przygotowane szlaki - skoro np. ścieżki rowerowe są jakie są ;-(
Ale wątpię, czy są przygotowane szlaki - skoro np. ścieżki rowerowe są jakie są ;-(
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Posted 20 December 2010 - 19:06
Wczoraj robiłem sobie niedzielne wybieganie, ok. 18km. Kręciłem się cały czas w lesie komunalnym przy Umultowskiej i przy UAMie na Morasku. Po raz kolejny widziałem tam kilku narciarzy na biegówkach. Jakiś starszy pan miał wiekowe narty POLSPORTu, ale całkiem się fajnie ruszał. Trudno te trasy nazwać trasami pod biegówki, ale jak widać można się mimo wszystko nieźle pobawić.
Posted 04 February 2011 - 12:06
"Od dnia 01 lutego br. do dnia 28 lutego na terenie poligonu Biedrusko będą odbywać się strzelania i ćwiczenia z użyciem amunicji bojowej. W związku z tym obowiązuje kategoryczny zakaz wstępu na teren poligonu.
Jednocześnie informujemy, że obecnie w czasie strzelań granice Poligonu Wojskowego nie są strzeżone przez żołnierzy, a jedynym zabezpieczeniem terenu przed osobami postronnymi są tablice ostrzegawcze z napisem: POLIGON WOJSKOWY WSTĘP WZBRONIONY."
Jednocześnie informujemy, że obecnie w czasie strzelań granice Poligonu Wojskowego nie są strzeżone przez żołnierzy, a jedynym zabezpieczeniem terenu przed osobami postronnymi są tablice ostrzegawcze z napisem: POLIGON WOJSKOWY WSTĘP WZBRONIONY."
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 04 February 2011 - 12:11
Dobrze, że w tym roku w lutym, rok temu wyjęty był cały kwiecień...
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Gosc_Rzysko_*
Posted 07 February 2011 - 19:39
W końcu jakiś ruch na forum xD
Ja skromnie 84km - do Kórnika i z powrotem na około, jutro również jak się uda pogoda rozpieszcza < prognoza zresztą też > :mrgreen:
Wtrące małe pytanko po czym poznać podróbki oakley-a >>>
http://allegro.pl/oa...1404465140.html
może jakies sposoby oceny orginalności ??
Ja skromnie 84km - do Kórnika i z powrotem na około, jutro również jak się uda pogoda rozpieszcza < prognoza zresztą też > :mrgreen:
Wtrące małe pytanko po czym poznać podróbki oakley-a >>>
http://allegro.pl/oa...1404465140.html
może jakies sposoby oceny orginalności
Posted 08 February 2011 - 09:27
Tak jak pisze WinSho zapraszam na Obornickie w każdą niedzielę o 10:00.
Teraz tempo jest spokojne, bo wszyscy robią bazę, ale jak pierwszy raz przyjedziesz na wiosnę to możesz się zdziwić
pzdr
Teraz tempo jest spokojne, bo wszyscy robią bazę, ale jak pierwszy raz przyjedziesz na wiosnę to możesz się zdziwić
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...