Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Gosc_Rzysko_*
Posted 17 February 2011 - 14:02
patrząc na pogodę to raczej nie wypali So, Nd ale do 23 lutego bo juz 26 ma być ponad 6'C (musiałem wyedytowac żeby niedomówień nie było - Oczywiście w plusie)
Najlepsza str. o pogodzie >>> http://www.meteoprog...er/Poznan/6_10/
A przy okazji, czytam teraz o Contadorze i.... czy oni nie pomylili butów :mrgreen:
Najlepsza str. o pogodzie >>> http://www.meteoprog...er/Poznan/6_10/
A przy okazji, czytam teraz o Contadorze i.... czy oni nie pomylili butów :mrgreen:
Gosc_Rzysko_*
Posted 04 March 2011 - 13:57
Ja, i proponuję trasę 8km przed Gniezno (remonty)
poznań <~42,7km*> gniezno (wbrew pozorom małe natężenie ruchu, poza tym szerokie pobocze bez dziur, słońca nie zakrywają po drodze drzewa więc jest ciepło)
W sumie to ostatnie takie jazdy do gniezna bo od 2012> ma być to droga exXxpresorwa :evil:
Oczywiście Poznań stwaia na środowisko i sport 8-)
*-w jedną str.
poznań <~42,7km*> gniezno (wbrew pozorom małe natężenie ruchu, poza tym szerokie pobocze bez dziur, słońca nie zakrywają po drodze drzewa więc jest ciepło)
W sumie to ostatnie takie jazdy do gniezna bo od 2012> ma być to droga exXxpresorwa :evil:
Oczywiście Poznań stwaia na środowisko i sport 8-)
*-w jedną str.
Posted 04 March 2011 - 14:14
W sumie to ostatnie takie jazdy do gniezna bo od 2012> ma być to droga exXxpresorwa
Przecież S5 będzie miała zupełny inny przebieg niż obecna DK5!
Pomijam pomysły jeżdżenia rowerem po drogach o takim natężeniu ruchu
W szczególności dzięki temu poboczu odbywa się tam wyprzedzanie na trzeciego a i czasem na czwartego - omijać z daleka!
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Gosc_Rzysko_*
Posted 04 March 2011 - 15:05
Ja sie tam czuje bezpieczniej niź na trasie pod tytułem kórnik, ba, na tych wiochodrogach nikt nie wymija jak sie jedzie samemu ...
Raz w czwartek - dzień roboczy jechałem środkiem drogi jakieś 15km !!!
Natężenie ruchu ?! tam są okresy że przez 10min w normalny dzień nic nie jeździ, jak to jest dużo... wyprzedzanie na trzeciego raz mi sie zdażyło ale i t tym nie było problemu ...
Nie wypowiadam sie na temat poznań oborniki... :-D
Raz w czwartek - dzień roboczy
Natężenie ruchu ?! tam są okresy że przez 10min w normalny dzień nic nie jeździ, jak to jest dużo... wyprzedzanie na trzeciego raz mi sie zdażyło ale i t tym nie było problemu ...
Nie wypowiadam sie na temat poznań oborniki...
Posted 04 March 2011 - 16:32
zgadzam się z Radello !
w Wielkopolsce jest pełno mało uczęszczanych drug asfaltowych a dobrej nawierzchni do tego towarzyszą im bardzo często piękne widoki a do tego ruch jest praktyczni żaden !
A trasy niedzielnej z ronda obornickiego nigdy nie zrozumiem ale to juz mało istotne !
w Wielkopolsce jest pełno mało uczęszczanych drug asfaltowych a dobrej nawierzchni do tego towarzyszą im bardzo często piękne widoki a do tego ruch jest praktyczni żaden !
A trasy niedzielnej z ronda obornickiego nigdy nie zrozumiem ale to juz mało istotne !
www.facebook.com/strato.bike
Posted 04 March 2011 - 21:31
Ja dziś pancerze przez kierownicę przepchnąłem, wymyłem korbę, kasetę też, zmieniłem koła na treningowe, ale rower na weekend nie będzie gotowy na pewno. Na razie się składa. Crossem też nie przyjadę bo akurat też nie na chodzie. No chyba spędzę weekend na konserwacji rowerów. Życzę miłej jazdy :-)
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>