Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 19 March 2011 - 18:09
ivanbasso jutro lecę z Poznania na poligon i dalej aż do Rogoźna, powrót przez Murowaną i Biedrusko. Tyle, że pora wczesna, bo z Poznania wyjeżdżam o 8:00.
Jak chcesz to zapraszam, napisz tylko jakie Cię tempo interesuje ?
pzdr
Jak chcesz to zapraszam, napisz tylko jakie Cię tempo interesuje ?
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Gosc_ivanbasso_*
Posted 19 March 2011 - 21:01
Virenque interesuje mnie trening w tlenie...tylko czy wytrzymam twoje tempo?
To jest mój pierwszy sezon po powrocie do treningów i nie jestem pewien swojej formy. Dziś np. przejechałem 60 km ze sr. 26,5km w okolicach Kiekrza więc teren trochę pofałdowany, śr. tętna 155. Odnosząc się do tego co napisałem oceń czy jest sens żebym sie z Tobą zabrał
To jest mój pierwszy sezon po powrocie do treningów i nie jestem pewien swojej formy. Dziś np. przejechałem 60 km ze sr. 26,5km w okolicach Kiekrza więc teren trochę pofałdowany, śr. tętna 155. Odnosząc się do tego co napisałem oceń czy jest sens żebym sie z Tobą zabrał
Posted 19 March 2011 - 21:30
No ja wyjeżdżam o 8:00 z Poznania - Naramowice i jadę przez Biedrusko na poligon, potem skręcam w Obornicką i lecę prosto do Rogoźna, a stamtąd przez Murowaną i Biedrusko wracam do Poznania. Może dokręcę jeszcze coś potem na poligonie.
Jak jest ktoś chętny do serdecznie zapraszam, ranny trening jest piękny
Jak coś to przez poligon powinienem przejeżdżać w godzinach ok. 8:20 - 8:40.
Ivanbasso spróbować zawsze warto, świrować nie będę a razem zawsze raźniej.
To jak jest ktoś chętny ?
pzdr
Jak jest ktoś chętny do serdecznie zapraszam, ranny trening jest piękny
Jak coś to przez poligon powinienem przejeżdżać w godzinach ok. 8:20 - 8:40.
Ivanbasso spróbować zawsze warto, świrować nie będę a razem zawsze raźniej.
To jak jest ktoś chętny ?
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Posted 20 March 2011 - 19:49
Jak tam Panowie wypad wyszedł?? Ja nie miałem licznika tylko pulsometr. Troszkę dziś pocisnęliśmy w tym wietrze ale miło było Was spotkać
Jakież było moje zdziwienie jak dojechaliśmy do głównej drogi a tam 3 osobowy pociąg śmiga
Jak na moje przeziębienie momentami było zbyt ostro ale i tak średni puls 145 czyli w normie. Teraz szybka regeneracja i wracamy do normalnych treningów na week musi być moc :!: Pozdrawiam
Jak na moje przeziębienie momentami było zbyt ostro ale i tak średni puls 145 czyli w normie. Teraz szybka regeneracja i wracamy do normalnych treningów na week musi być moc :!: Pozdrawiam