Szosowcy POZNAŃ
Posted 10 April 2011 - 21:36
Posted 11 April 2011 - 18:43
Wyścig był naprawdę na dobrym poziomie i nawierzchnia - marzenie
. Wie ktoś może czy są już wyniki?
Niestety nie spodziewałbym się wyników...podają z reguły pierwszą trójkę reszta się mniej liczy...cóż next time trzeba być na pudle :mrgreen:
Jak Tobie poszło z ciekawości?
Posted 11 April 2011 - 19:55
Wyścig był naprawdę na dobrym poziomie i nawierzchnia - marzenie
. Wie ktoś może czy są już wyniki?
Niestety nie spodziewałbym się wyników...podają z reguły pierwszą trójkę reszta się mniej liczy...cóż next time trzeba być na pudle :mrgreen:
Jak Tobie poszło z ciekawości?
Ja finiszowałem w peletonie jakoś tak 4 czy 5 , pare razy próbowałem odjechać ale niestety się nie udało. Jak co to byłem w tym stroju silence lotto i spodenkach csc może pamiętasz
Posted 11 April 2011 - 20:10
Szukałem, znalazłem...ja ich nie redagowałem ;-)
Swoją drogą, trzeba było wpadać na metę pojedynczo to nie byłoby problemów z czasami :-P
Teraz tak na poważnie: już wiem dlaczego tak psioczycie na organizację, skoro wyników nawet nie potrafią sklecić porządnie.
Posted 11 April 2011 - 20:46
Czepta się kogo innego
Szukałem, znalazłem...ja ich nie redagowałem
Wielkie dzięki za to, że je w ogóle wyczaiłeś w necie :!: Nikt nie ma pretensji o to do Ciebie :mrgreen: Szkoda tylko samego wyścigu bo naprawdę stał na przyzwoitym poziomie, sporo dobrze przygotowanych zawodników a na koniec taki zonk z wynikami :evil:
Posted 11 April 2011 - 21:01
BTW: chciałem bardzo przyjechać i pokazać się w koszulce Drużyny Szpiku. Niestety remont mieszkania (mojego i mojej drugiej polówki) zaczął się wcześniej niż planowaliśmy i dalsze (w sensie odległości od Zakopanego) wyjazdy na wyścigi musiałem sobie odpuścić. Może następnym razem. Chociaż jest jeszcze powtórka z rozrywki na koniec sezonu...kto wie.
Posted 11 April 2011 - 21:11
BTW: chciałem bardzo przyjechać i pokazać się w koszulce Drużyny Szpiku
Serdecznie zapraszamy :!: Jazda na torze jest frajdą i to chyba każdemu pozostaje w pamięci ;-) Szkoda, że nie pogadaliśmy w Sobótce ale co tam będzie jeszcze okazja gdzieś może przybędę w Twoje rejony...Np. w Maju planuję wypad do Krynicy Górskiej 8-)
Posted 11 April 2011 - 21:17
MP mastersów są w Dolsku w tym roku, to chyba WLKP nie ? Tam będę na 100%.
Posted 11 April 2011 - 21:26
Dolsk jest 18 czerwca. To tak na koniec.
Posted 11 April 2011 - 21:49
<p>