Jump to content

Photo

Szosowcy POZNAŃ

3897 replies to this topic

#1261 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 10 April 2011 - 21:36

Średnia wyszła koło 39 km/h, miejsce nieznane...niestety organizacja tego wyścigu nie jest jego mocną stroną:( Poza 5, która uciekła gdzieś na minutę, dwie przed peleton finiszowałem z peletonu niestety lekko zblokowany także nie dałem z siebie maxa...na finiszu byłem 7-8-9-10?10-15 miejsce jakoś tak powinno być w open.

#1262 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 11 April 2011 - 11:03

Mi wyszła średnia około 38 km/h i miejsce na końcu stawki :-/ Ale zabawa była przednia :mrgreen:

#1263 Crisbee

Crisbee
  • Użytkownik
  • 81 posts
  • SkądWielkopolska

Posted 11 April 2011 - 12:03

Wyścig był naprawdę na dobrym poziomie i nawierzchnia - marzenie :P . Wie ktoś może czy są już wyniki?

#1264 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 18:43

Wyścig był naprawdę na dobrym poziomie i nawierzchnia - marzenie :P . Wie ktoś może czy są już wyniki?

Niestety nie spodziewałbym się wyników...podają z reguły pierwszą trójkę reszta się mniej liczy...cóż next time trzeba być na pudle :mrgreen:

Jak Tobie poszło z ciekawości?

#1265 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 11 April 2011 - 18:57

wyniki :-P

#1266 RafalK

RafalK
  • Użytkownik
  • 457 posts
  • SkądPoznań

Posted 11 April 2011 - 19:11

E... te wyniki to jakieś nieporozumienie. Borys mnie zdublował a mamy takie same czasy :?: Mi wyszła średnia okolo 35km, ale po 2,5 okrążeniach jechałem już sam.
Jak na pierwszwszy raz w peletonie to jestem zadowolony :-D
ROZMIAR dzięki za zdjęcia :mrgreen:

#1267 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 19:21

Dokładnie te wyniki brzydko mówiąc są do d..y...Borys np. ma lepszy czas ode mnie? Oj organizatorzy się pogubili i to zdrowo, cóż jak widać taki urok tej imprezy :-/

#1268 Crisbee

Crisbee
  • Użytkownik
  • 81 posts
  • SkądWielkopolska

Posted 11 April 2011 - 19:55

Niestety nie spodziewałbym się wyników...podają z reguły pierwszą trójkę reszta się mniej liczy...cóż next time trzeba być na pudle :mrgreen:

Jak Tobie poszło z ciekawości?

Ja finiszowałem w peletonie jakoś tak 4 czy 5 , pare razy próbowałem odjechać ale niestety się nie udało. Jak co to byłem w tym stroju silence lotto i spodenkach csc może pamiętasz :P A który Ty dojechałes?

#1269 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 20:02

A żebym to ja wiedział...mam tylko nadzieję, ze to nie Ty mnie przyblokowałeś na finiszu :-P Finiszowałem z peletonu coś koło 7 miejsca pewnie z prawej strony. Jeszcze koleś z Nowogardu był przede mną i blokował krzyczał na kogoś...

#1270 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,263 posts
  • SkądPoznań

Posted 11 April 2011 - 20:06

Po prostu WSTYD, a nie wyniki. :oops:
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#1271 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 11 April 2011 - 20:10

Czepta się kogo innego :-P
Szukałem, znalazłem...ja ich nie redagowałem ;-)
Swoją drogą, trzeba było wpadać na metę pojedynczo to nie byłoby problemów z czasami :-P
Teraz tak na poważnie: już wiem dlaczego tak psioczycie na organizację, skoro wyników nawet nie potrafią sklecić porządnie.

#1272 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 20:46

Czepta się kogo innego
Szukałem, znalazłem...ja ich nie redagowałem

Wielkie dzięki za to, że je w ogóle wyczaiłeś w necie :!: Nikt nie ma pretensji o to do Ciebie :mrgreen: Szkoda tylko samego wyścigu bo naprawdę stał na przyzwoitym poziomie, sporo dobrze przygotowanych zawodników a na koniec taki zonk z wynikami :evil:

#1273 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 11 April 2011 - 21:01

WinSho zostawmy wyniki w spokoju (na sekundę). Listę przejrzałem i było WAS tam bardzo dużo. A to dobrze, bardzo dobrze. Wyścigi, na które przyjeżdża garstka się zdarzają niestety dość często. Wiadomo jaki wpływ ma liczba kolarzy na poziom wyścigu czy samą atmosferę.

BTW: chciałem bardzo przyjechać i pokazać się w koszulce Drużyny Szpiku. Niestety remont mieszkania (mojego i mojej drugiej polówki) zaczął się wcześniej niż planowaliśmy i dalsze (w sensie odległości od Zakopanego) wyjazdy na wyścigi musiałem sobie odpuścić. Może następnym razem. Chociaż jest jeszcze powtórka z rozrywki na koniec sezonu...kto wie.

#1274 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 21:11

BTW: chciałem bardzo przyjechać i pokazać się w koszulce Drużyny Szpiku

Serdecznie zapraszamy :!: Jazda na torze jest frajdą i to chyba każdemu pozostaje w pamięci ;-) Szkoda, że nie pogadaliśmy w Sobótce ale co tam będzie jeszcze okazja gdzieś może przybędę w Twoje rejony...Np. w Maju planuję wypad do Krynicy Górskiej 8-)

#1275 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 11 April 2011 - 21:17

WinSho na wszelkich imprezach kolarskich będę w stroju Drużyny Szpiku, na niebiesko-czarno-srebrnym treku, to tak jakby co.
MP mastersów są w Dolsku w tym roku, to chyba WLKP nie ? Tam będę na 100%.

#1276 Crisbee

Crisbee
  • Użytkownik
  • 81 posts
  • SkądWielkopolska

Posted 11 April 2011 - 21:19

WinSho - jak już mamy wyniki to pochwal się który byłeś , chyba ze to tajemnica :P Mam jedno zdjęcie z finiszu więc może i Ty tam jesteś. Jaki miałeś strój?

#1277 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 posts
  • SkądWLKP

Posted 11 April 2011 - 21:21

Apropo Dolska to jadę tam w sobotę na imprezę MTB będzie się działo :!: Na Mastersów też pojadę ale to pewnie bardziej odległy termin..?

Dobra koniec OT bo nas Moderator ukarze :mrgreen: Jakby co pisz na priv. Pozdrawiam

#1278 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 11 April 2011 - 21:26

Moderator (Wiki) to mi może skoczyć :-P Z resztą Poznań i WLKP się cały czas gdzieś przewijają w postach ;-)
Dolsk jest 18 czerwca. To tak na koniec.

#1279 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1,130 posts
  • SkądLeszno

Posted 11 April 2011 - 21:45

Macie jakieś fotki z Toru Poznań ?

#1280 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,263 posts
  • SkądPoznań