Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 maj 2011 - 18:08
Ja jestem zadowolony :mrgreen: . Szkoda tylko że niedogadaliśmy się w bądź co bądź ustawionej grupie, i koledzy z 3CCT nadali na samym początku takie tempo że połowe grupy urwali. W każdym bądź razie miejsce 30 w open 2:15:19, a średnia 38,13. Fajny maraton.
Napisano 30 maj 2011 - 20:16
Trzeba było puścić chłopaków z 3CCT a na pewno jechalibyśmy razem, a tak po starcie była już dupa
Trzeba było zebrać się do kupy po wyjeździe z lotniska, a nie gnać jak rakiety hehe Musiałem wyhamować praktycznie do zera i potem pod ten wiatr już Was z kolegą nie doszliśmy i dopiero na 12 km złapaliśmy mocną grupę.
No nic dla mnie to był dobry trening szybkościowy, a szykuję się przecież na góry
pzdr
No nic dla mnie to był dobry trening szybkościowy, a szykuję się przecież na góry
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 01 czerwiec 2011 - 20:23
a czy istnieje jakieś hasło klucz? Dwa albo trzy tygodnie temu pojechałem na tor, ale pan stróż powiedział, że niestety nie można wjechać na tor, bo trenują kolarze. Więc mówię, że także przyjechałem w tym celu i chciałbym potrenować, ale niestety pan stróż upierał się, że to kolarze Tarnovii i nikt inny nie może tam trenować. Na koniec stwierdził, że dziś jest bardzo dużo kolarzy i może być tłok
Napisano 02 czerwiec 2011 - 07:57
hmmm... trudno powiedziec co zaważyło na tym, że nie uzyskałem pozwolenia na wjazd. Może za słaby osprzęt (niestety tylko Sora) i "pan stróż" go rozpoznał
a teraz na poważnie, czy może ktoś z forum będzie dziś na torze? jeśli tak to czy mógłbym ewentualnie "podpiąc się" gdzieś po drodze?
a teraz na poważnie, czy może ktoś z forum będzie dziś na torze? jeśli tak to czy mógłbym ewentualnie "podpiąc się" gdzieś po drodze?