Szosowcy POZNAŃ
Napisano 19 czerwiec 2011 - 16:04
a tempo i styl na początku był powalający ;/
mam nadzieje ze w przyszłosci wyjdzie nam to lepiej!
dzięki za jazde i za miłe towarzystwo !
www.facebook.com/strato.bike
Napisano 20 czerwiec 2011 - 17:55
Ja to z młodymi wilkami chyba nie teges, bo ten "sposób trenowania" - pierwsze kilometry nachapać i poszarpać, a potem kwilić z wysiłku to chyba nie dla mnie :mrgreen:
Może w Boże Ciało uda się pokręcić w spokojnym tempie nieco więcej kilometrów, bo dotychczas praca w weekendy pozwalała mi na maksymalnie 2,5h jazdy :-/
Panowie? Zakk, Walery?
Napisano 20 czerwiec 2011 - 21:36
Z tego wniosek, że wczoraj to z Walerym chwilkę pokręciłem kawałek na poligonie i Radojewie. Dzięki, było bardzo fajnie razem pojechać.
Ja to z młodymi wilkami chyba nie teges, bo ten "sposób trenowania" - pierwsze kilometry nachapać i poszarpać, a potem kwilić z wysiłku to chyba nie dla mnie :mrgreen:
Może w Boże Ciało uda się pokręcić w spokojnym tempie nieco więcej kilometrów, bo dotychczas praca w weekendy pozwalała mi na maksymalnie 2,5h jazdy :-/
Panowie? Zakk, Walery?
w czwartek chętnie bym się przejechał na 110 - 120 km, ale spokojnym tempem tak ok 29 km/h, bo ja 40 km/h to co najwyżej z góry jadę ;-)
Napisano 21 czerwiec 2011 - 21:47
Może z Zakkiem się spotkam o 9.00 na Wojska Polskiego/Dojazd i przez Strzeszynek dojedziemy do Obornickiej i tam się z nami spotkasz?
Gosc_Rzysko_*
Napisano 22 czerwiec 2011 - 13:29
Napisano 22 czerwiec 2011 - 14:03
Z kolegą leśnikiem zrobiliśmy dwie pętle Morasko-Obornicka-poligon :mrgreen: (mnie wyszło pod domem 90km), a tak wogule to proponował bym ustalać wcześniej czy robimy solidny trening, czy nie :-P , no i jak jedziemy na poligon to umawiajmy się może na rondzie obornickim, bo jazda w grupie przez miasto jest delikatnie mówiąc mało bezpieczna. Kto będzie na torze w czwartek :-D jak mnie rodzina puści to może wpadnę.lesnik RafałK szkoda ze się potem odłączyliście bo jak wracalismy pod wiatr to junior miał juz dosc i jechalismy równo i spokojnie!
a tempo i styl na początku był powalający ;/
Napisano 22 czerwiec 2011 - 23:27