ale spokojnie, spokojnie.... wszystko w swoim czasie
Szosowcy POZNAŃ
Posted 25 June 2011 - 19:48
WinSho - tak to byłem ja. W koszulce silence lotto i spodenkach csc
Mam nadzieje , ze trening Ci sie podobał.
No to teraz już Ciebie kojarzę
Posted 25 June 2011 - 19:54
WinSho, ponoć jutro jesteś na ossowej o której godzinie tam planujesz być ?
Uuu jakie wieści, ciekawe skąd takie info?? Mówili w faktach? :mrgreen: Jutro w planach trening wytrzymałości siłowej także Pożegowo wita. Godzina?? Hmm...no nie wiem, od rana chyba mi się nie będzie chciało wyjechać (4 dzień z rzędu nie będę wstawać z kurami
Posted 25 June 2011 - 20:26
info mam od piotrfala
, z jazdą pod górkę to u mnie różnie bywa, ale najgorzej to nie jest
godzina 10 albo 11? mam założone cele by poprawić znacznie swoja formę bo stać mnie na wiele więcej...
Nad formą to się głównie zimą pracuje ;-) 10 to zdecydowanie zbyt wcześnie! Pewnie koło 12 się wyrobię...
Posted 25 June 2011 - 20:34
Nad formą to się głównie zimą pracuje ;-) 10 to zdecydowanie zbyt wcześnie! Pewnie koło 12 się wyrobię...
Zimę akurat przespałem , ale odpowiednią kondycję już mam bo ja wypracowałem w ciągu 2 miesięcy...kręci mnie by pojechać też jutro z ronda obornickiego o 10, i się tak właśnie zastanawiam co tu zrobić jutro?
Posted 28 June 2011 - 15:29
Wie ktoś z Was może coś na temat ITT na poligonie w Biedrusku? Informacje tutaj i tutaj są sprzeczne. Jedna strona mówi, że zawody są w piątek, a druga że w sobotę. Żadnego regulaminu oczywiście nie ma. Da radę pojechać bez licencji?
Sam bym też wystartował, i też nie mam licencji...
Może ktoś coś więcej wie