Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 15 July 2011 - 07:54
Wczoraj wyszło mi więcej niż planowałem, w sumie ponad 78km i trochę się tym ujechałem... Jak zwykle z ZZAKiem fajnie się jechało i dowiózł mnie z Toru na Wojska Polskiego, podciągając jednocześnie naszą średnią, za co serdeczne dzięki :mrgreen: Ale warto było. Choćby dla chwil, w których można było podziwiać jak zespołowo radzimy sobie z laczkiem, którego złapał młody ;-a
No i mam nową ksywkę dla Rzysko: "WENTYLEK" :mrgreen:
No i mam nową ksywkę dla Rzysko: "WENTYLEK" :mrgreen:
Gosc_Rzysko_*
Posted 15 July 2011 - 10:47
Wentylek .... nikt nie miał takiego systemu jak ja - podwójnie dętkowane koła shimano ;p jak by wepchnoł jeszcze z cztery dętki do nawed fajnie sie jedzie tylko wentyle trzeba by uciać xD ewentualnie jedna detke można by napompować dla szywnosci xD
ps. nie widziałes najlepszego jak sie juz uporałem z detką to palce przy 30-stce wsadziłem między szprychy a widelec :mrgreen: :mrgreen:
ps. nie widziałes najlepszego jak sie juz uporałem z detką to palce przy 30-stce wsadziłem między szprychy a widelec :mrgreen: :mrgreen:
Posted 16 July 2011 - 21:01
Po ostatniej wizycie na torze i rozmowie z Maciejem powstał pomysł zorganizowania jakiegoś małego towarzyskiego wyscigu na torze na dystansie ok 10 kólek. Mogli byśmy nawet zorganizować mały puchar toru poznań składający sie z kilku wyscigów których daty byśmy ustalili wspólnie. Co wy o tym myślicie ? Są jacyś chętni do takiej zabawy ?
www.facebook.com/strato.bike
Posted 16 July 2011 - 21:10
Maciej wpadnij na Rondo
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 16 July 2011 - 21:36
Po ostatniej wizycie na torze i rozmowie z Maciejem powstał pomysł zorganizowania jakiegoś małego towarzyskiego wyscigu na torze na dystansie ok 10 kólek. Mogli byśmy nawet zorganizować mały puchar toru poznań składający sie z kilku wyscigów których daty byśmy ustalili wspólnie. Co wy o tym myślicie ? Są jacyś chętni do takiej zabawy ?
Ja się na to piszę! :-)