Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Gosc_Rzysko_*
Posted 01 November 2011 - 00:48
Ja to mam od 2 treningów i jednego pełnego tygodnia w mieście ;D poza tym niezły szum się zrobił, a jak chodzi o 39z. to pozostaje sprawa dźwigni gdyby to było takie same odczucie to by się robiło na tylnym kole 52 a z przodu 20 mniej raczej by z suportem nie współpracowało ;D ostatni trening wyszła chyba 36km/h śr. z Borysem,Rafałem, Piotrem...
Gosc_Rzysko_*
Posted 01 November 2011 - 11:45
mi pokazało śr.144RPM tylko że jak oni jechali 47km/h przez pół drogi, musiałem jechać cały czas bez lipy 167RPM jeszcze patrzałem na te cyfry na liczniku do tego cały czas dusiłem na manetkę, może jeszcze by był jakiś martwy bieg na który łańcuch nie wskakuje ;D ale mi to problemu nie zrobiło takie obroty dobrze regenerują, przy mniejszej kadencji jednak więcej kwasu się odkłada, a podczas jazdy lepiej się jedzie na podjazdach których nie czuć ;D i w sumie jak w zeszłym tyg. założyłem 50z. nie umiałem na niej jechać 36km/h za twardo było...
Poza wszystkim moja idealna kadencja to 127RPM i to już od 3 miesięcy, oczywiście dzięki panu Pawlakowi ją odkryłem :-D
Poza wszystkim moja idealna kadencja to 127RPM i to już od 3 miesięcy, oczywiście dzięki panu Pawlakowi ją odkryłem :-D
Gosc_Rzysko_*
Posted 02 November 2011 - 23:55
ŁŁŁŁŁŁEEEEEEEEEEEEE !!! jest problem możemy ruszyć po 12 ?? W so. bo mam te praktyki ;( a apropo wyścigu to mi pasuje, od wczoraj jestem dumnym posiadaczem selle, mega wygoda, tylko co to za zawody w fotelu ;p
Rozmiar- mówiliście wiec teraz w drugą str. przeginam ;p
Rozmiar- mówiliście wiec teraz w drugą str. przeginam ;p
Posted 03 November 2011 - 07:51
Zapraszamy, tempo spokojne...już po sezonie :mrgreen:
Dzięki, tylko nie mogę w piwnicy znaleźć tego elektrycznego silniczka, bo inaczej nie ma możliwości żeby moją kozą typu MTB Wam dotrzymał tempa hi hi :-) :-P
Nowa szosóweczka już jest na celowniku, więc w przyszłym sezonie z chęcią za Wami bidony w plecaku powożę.
Pogody życzę i miłego trenowania :-)Pozdrawiam
Posted 03 November 2011 - 20:50
a pasje z reguły do tanich nie należą :-/ a warto by jeszcze rodzinę założyć i ją utrzymać by potem mogli ciebie wspierać w twojej pasji :!:
z doświadczenia wiem a jeszcze młody jestem ze z wiekiem jest coraz trudniej :-/
no chyba że wymyslisz biznes życia i bedziesz obrzydliwie bogaty 8-)
z doświadczenia wiem a jeszcze młody jestem ze z wiekiem jest coraz trudniej :-/
no chyba że wymyslisz biznes życia i bedziesz obrzydliwie bogaty 8-)
www.facebook.com/strato.bike