Szosowcy POZNAŃ
Gosc_Rzysko_*
Napisano 03 listopad 2011 - 23:38
-Mam w dupie te praktyki mogę na nie chodzić jak mi NIE będą płacić - z powodu kasy są wojny, ZAWSZE, to ja mogę tam robić za free i wtedy ok mogę stać, po prostu trzeba nie mieć jaj albo być złodziejem żeby brać za nic siano ... lubię zapierdalać = sport za to też płacą a się nie siedzi jak w zoo klatka 8h i spać...
-Sobota, Niedziela MTB pisze się mam ukochanego przez wszystkich pękających kolarzy' - Kellysa* to sobie po pomykamy w terenie oczywiście kto chętny
*-to tylko przez znajomości cena free-pożyczony ;p
Napisano 04 listopad 2011 - 10:03
Jacku ja tez robiłem kiedyś praktyki i teraz mam zawód, nikt mi za to nie płacił i miesiąc siedziałem w świdniku. moi koledzy mają teraz dzieki temu bardzo fajną pracę i całkiem przyzwoicie zarabiają mimo iż studiów nie mają.
jako młodziezowiec dość intensywnie trenowałem żeglarstwo i uwierz mi w porównaniu do ilości zawodników to osoby które sie z tego utrzymują można policzyć na palcach. żeby mieć z tego dobrą kasę trzeba być najlepszym albo nalezeć do czołówki światowej. A co jeśli nagle zachorujesz i koniec ze sportem ? co w tedy ? stypendia za medale olimpijskie są śmiesznie małe, a żeby chcieli ciebie nawet jako chorego sportowca to trzeba być klasą samą dla siebie a to udaje sie nie wielu na świecie.
Jest jeszcze jedna opcja..... zacznij kopać w piłkę !
www.facebook.com/strato.bike
Gosc_Rzysko_*
Napisano 04 listopad 2011 - 12:16
Ale jest jeszcze opcja soboty mam co dwa tyg. więc jak mi powiedziałeś że będziesz za dwa tyg. to nie jest najgorzej, tylko teraz Borysa nie będzie 8-)
A opcja dwa jest taka że Pawlak ma treningi za Całą ekipą MTB w weekendy więc zawsze w niedzielę moge się dołączyć... Obornickie jest... opcje są ale pierw trenowałem codziennie potem Stomil 4 razy, za każdy raz samemu pomiędzy treningami Kaziu mnie jebał, ;p potem znowu miałem co dziennie, kolejny zapis do stomila 4 wtedy nawet mnie męczył i raczej nie jeździłem pomiędzy treningami i jak mnie wywalił po raz kolejny codziennie to teraz gdzie w zasadzie od miesiąca miałem dwa razy teraz wychodzi że w miesiącu z 8 będę miał 6 :shock: O.O mistrzostwo ... tym bardziej że teraz chciałem powitać wszystkich w Sobótce :-/
Love Cycling :mrgreen:
Napisano 04 listopad 2011 - 12:28
Pamiętaj, sport to nie wszystko - zawsze może Ci się zdarzyć kontuzja i marzenia o byciu mistrzem prysną niczym bańka mydlana...
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 04 listopad 2011 - 13:52
Moim zdaniem nie warto brnąć w zawodowy sport, ja skończyłem liceum sportowe, jeździłem w pierwszej dziesiątce Pucharu Polski MTB w latach '90. Jednak w porę się ocknąłem, skończyłem technikum, poszedłem do pracy i zacząłem żyć jak normalny człowiek.Rzysko, sugeruję nie tylko do praktyk się przyłożyć, ale do nauki, w szczególności języka polskiego także!
Pamiętaj, sport to nie wszystko - zawsze może Ci się zdarzyć kontuzja i marzenia o byciu mistrzem prysną niczym bańka mydlana...
A dyplomy ... ładna ozdoba na ścianę ;-)
Napisano 04 listopad 2011 - 14:05
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Gosc_Rzysko_*
Napisano 04 listopad 2011 - 19:54
Czy pisze że chce być mistrzem - też nie,
Po prostu chce się ścigać a detale mam w dee, tyle... pieniądze same przyjdą poza tym po budzie mogę dorabiać w EmSi Donaldzie albo w rejmondisie w sumie fajna robota w końcu gdyby nie śmieciarze to byśmy mieszkali w gównie ...
Rodzice nie będą żyli długo a czy ktoś tu mówi o opierdalaniu się chce robotę w której się zmęczę nie wiem budowa Hiltona na Malcie cokolwiek gdzie się nie siedzi vel stoi - mam wrażenie że wkurza was to ze chce pracować fizycznie :roll:
Z polaka mam te kilka piątek, kilka laczków i wisi mi to - czemu, bo nie lubię tego przedmiotu, nie będę chodzić na studia filologij polskiej tym bardziej innej, i nie muszę go lubić, to samo z historii, daleko im do mojej ukochanej A.Fizyki... a podejrzewam że progu minimalnego -9/10.000euro za dobrego fizyka* w GB nikt z was nie otrzymuje w obecnej pracy...
Nie wiem czy to hormony - nie staje mi jak widzę rower... może muszę więcej viagry brać
*-Niestety chodzi tu o czystą pracę za biurkiem i bynajmniej nie w elektrowni ani przy moedal labo lhcf w cern-ie :-P W elektrowniach zarabiają podobno ok.1700 OJRO ;p ja jednak za te 2000€ przy biurku bym zdzierżył :roll: :mrgreen:
Napisano 05 listopad 2011 - 14:24
-Sobota, Niedziela MTB pisze się mam ukochanego przez wszystkich pękających kolarzy' - Kellysa* to sobie po pomykamy w terenie oczywiście kto chętny
*-to tylko przez znajomości cena free-pożyczony ;p
Sugerujesz, że ramy Kellysa najczęściej pękają ??
Ja teoretycznie mam w planach na jutro puszcze zielonke 80 km. Tempo spokojne, posezonowe
Ja na jakieś spokojniejsze kręcenie :-) w niedzielęPisze się ktoś w weekend na spokojny wypad w teren, okolice Strzeszynek- Kiekrz, ewentualnie Morasko, czasowo 1:30-2h??
Morasko dałbym spokój, na 2h to widziałbym tak:
Nadwarciański - Biedrusko - Strzeszyn - Rusałka skrótem z Biedruska na Strzeszyn wyjdzie razem w okolicach 42 km
Gosc_scot_*
Napisano 05 listopad 2011 - 23:11
Napisano 06 listopad 2011 - 21:13
ARCHIWUM 2010
Zawody http://www.lkkleszcz....php?f=34&t=525
Galeria http://www.lkkleszcz....php?f=35&t=583
Napisano 07 listopad 2011 - 12:53
<p>
Napisano 07 listopad 2011 - 17:20