Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 luty 2012 - 17:20
Miło z Twojej strony, że jesteś chętny.
Co do mnie i najbliższych dni, jestem dyspozycyjny czasowo w niedzielę (jeśli mowa o weekendzie), wcześniej może być piątkowe albo nawet czwartkowe popołudnie.
Poczekajmy jednak, jak pogoda będzie znośna i będzie czas to się ustali konkretny termin.
Co do mnie i najbliższych dni, jestem dyspozycyjny czasowo w niedzielę (jeśli mowa o weekendzie), wcześniej może być piątkowe albo nawet czwartkowe popołudnie.
Poczekajmy jednak, jak pogoda będzie znośna i będzie czas to się ustali konkretny termin.
Napisano 02 marzec 2012 - 22:13
Najlepiej w okolicy to chyba Tarnovia i Limaro.
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 07 marzec 2012 - 14:31
Załatw +12-15 stopni, to będzie więcej wiary ;-)No chłopaki, budzić się z zimowego snu :!:
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 07 marzec 2012 - 14:32
Ale nikt nie śpi...
W złej części Poznania mieszkacie
Niby jutro ma się pogoda popsuć, mam nadzieję, że w weekend będzie ładnie albo chociaż znośnie.
pzdr
pzdr
Napisano 10 marzec 2012 - 13:42
Jutro planuję 4 godzinki w tlenie, rejony północne.
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam, ma mocno wiać, więc z kimś zawsze raźniej
pzdr
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam, ma mocno wiać, więc z kimś zawsze raźniej
pzdr
Napisano 12 marzec 2012 - 22:09
Witam wszystkich.
Czy na ten weekend wybiera się ktoś na trening do kogo można by się przyłączyć, może jakaś większa grupa? Jestem tu dopiero pół roku, a na poznańskich szosach pierwszy raz. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie ewentualnie lub skąd byłby start? Kiedyś ktoś pisał, że z ronda Rataje o 10? Nadal aktualne?
Pozdrawiam
Clinton
Czy na ten weekend wybiera się ktoś na trening do kogo można by się przyłączyć, może jakaś większa grupa? Jestem tu dopiero pół roku, a na poznańskich szosach pierwszy raz. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie ewentualnie lub skąd byłby start? Kiedyś ktoś pisał, że z ronda Rataje o 10? Nadal aktualne?
Pozdrawiam
Clinton