Cytat
kugel gdzie można takie dynksy białe nabyć ? :-D
No co Ty, nie wiem - ja tylko żartowałem....
Napisano 24 maj 2011 - 17:46
Cytat
kugel gdzie można takie dynksy białe nabyć ? :-D
Napisano 24 maj 2011 - 17:49
Napisano 24 maj 2011 - 17:58
Napisano 24 maj 2011 - 18:08
Napisano 24 maj 2011 - 18:15
Napisano 24 maj 2011 - 19:35
Napisano 24 maj 2011 - 19:39
Napisano 24 maj 2011 - 20:50
Cytat
Deadi, nie mów, że 4 godziny i dwa dni oczekiwania na zorganizowanie czasu potrzebowałeś na założenie owijki ;P
Ja się tu już szykowałem na jakieś koła 90mm.... ale z kulkami na szprychach ;P
Cytat
Łał, super...bombaaaa...owijka. WTF?????!!!!!11one
Jak będziesz zmieniał koła to ogłoszą dzień wolny od pracy i święto w Polsce oraz Bawarii.
Cytat
No muszę przyznać że wygląda lepiej. Ale z tą bombą to się trochę zawiodłem, trochę przesada. Raczej udoskonalenie estetyczne, takie kosmetyczne, a nie bomba :mrgreen:
Cytat
Jestem mocno zawiedziony karwa twarz :evil:
Dwa dni czekania na jakąś bombę a tu tylko zmiana owijki, jasny gwint :-P
Ale dobrze jest, czarny to czarny. Niech moc będzie z Tobą Deadi :!: :!:
Cytat
Dead! i cały czar prysnął
Gdzie wyjatkowość, gdzie charakter? Kto Cię teraz w tłumie zauważy?
Cytat
Polecam założyć białe gumy na manetki ;-)
U siebie tak zrobiłem w przełaju i wygląda to ekstra.
Cytat
Deadi a co Ty na to:
3. Wszelkie posty typu "fajna koza" czy "nie podoba mi się kolor owijki" będą usuwane bez powiadamiania autora. Komentarze powinny wnosić coś do tematu i powinny być związane z tematem. Wszystkie poboczne wątki zostaną usunięte bez powiadamiania autorów wypowiedzi. Komentujemy rowery, a nie czyjeś gusta.
:-P :mrgreen:
Cytat
No najpierw mu cisnął aby zmienił owijkę, a potem nagle wszyscy twierdzą że jednak tamta była lepsza. no ja juz z wami nie mogę ... :roll: Bez przesady
ot. A co do łamania regulaminu, to zacznijmy od tego że ten regulamin jest do d., a konkretnie ten zacytowany wpis o niekomentowaniu walorów estetycznych bika. Toż to brednia, a co niby mamy komentować, to że kogoś było stac na dura ace'a, czy recorda? Większość wpisów polega na komentowaniu walorów estetycznych, bo i po to jest ten temat (+ walory techniczne oczywiście). Także należało by to zmienić. No albo wykqasować 80% treści z tego działu:-/
Cytat
Znowu się rozpęta 5 stronnicowa bezsensowna dyskusja na temat owijki. :-? Z białą wyglądałby duże lepiej. Tyle "odmnie".
Cytat
Bardziej stonowanie teraz wygląda
Taki silent ninja ;] niewybijająca się maszyna, ale ze smakiem dobrym. Czerwona owijka też byłą okej. Nadawała dynamizmu i kontrastu maszynie. :-)
Napisano 24 maj 2011 - 21:20
Napisano 24 maj 2011 - 21:22
Cytat
Nie no, Dead, napisz legendę do swojego składu amunicji, to będziemy wiedzieć, czego się spodziewaćDodam tylko na koniec, że jest jeszcze jedna uzbrojona bombka :-)
Napisano 24 maj 2011 - 21:26
Napisano 24 maj 2011 - 21:29
Cytat
Deadi jesteś istnym fenomenem !
Twój temat o rowerze jest jednym z najstarszych a ciągle żyje.
Ma najwięcej wyświetleń i odpowiedzi... :mrgreen:
Jak Ty to robisz ?
Napisano 24 maj 2011 - 21:29
Cytat
Mam nadzieję, że prawdziwa bomba, a nie znowu jakieś koperytkoBTW: nie będę gorszy i w ten piątek wybuchnie bomba w temacie mojej bryczki :shock:
Napisano 24 maj 2011 - 21:31
Napisano 24 maj 2011 - 21:45
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:45