Skocz do zawartości

Zdjęcie

TREK 1.9 made by Deadi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#81 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 24 maj 2011 - 17:46

Cytat

kugel gdzie można takie dynksy białe nabyć ? :-D

No co Ty, nie wiem - ja tylko żartowałem....

#82 patryk_60

patryk_60
  • Użytkownik
  • 369 postów
  • SkądLublin

Napisano 24 maj 2011 - 17:49

:P a ja się napliłem ,że sobie takie kupie. W mtb mam żołte :mrgreen:

#83 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maj 2011 - 17:58

Deadi a co Ty na to:

3. Wszelkie posty typu "fajna koza" czy "nie podoba mi się kolor owijki" będą usuwane bez powiadamiania autora. Komentarze powinny wnosić coś do tematu i powinny być związane z tematem. Wszystkie poboczne wątki zostaną usunięte bez powiadamiania autorów wypowiedzi. Komentujemy rowery, a nie czyjeś gusta.

:-P :mrgreen:

#84 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 24 maj 2011 - 18:08

chyba trzeba rozdać z 15 ostrzeżeń 8-)

#85 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 maj 2011 - 18:15

Dead! i cały czar prysnął:( Gdzie wyjatkowość, gdzie charakter? Kto Cię teraz w tłumie zauważy?

Jaką nagrodę dla Prozora przewidujesz?

#86 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 24 maj 2011 - 19:35

No najpierw mu cisnął aby zmienił owijkę, a potem nagle wszyscy twierdzą że jednak tamta była lepsza. no ja juz z wami nie mogę ... :roll: Bez przesady ;)

ot. A co do łamania regulaminu, to zacznijmy od tego że ten regulamin jest do d., a konkretnie ten zacytowany wpis o niekomentowaniu walorów estetycznych bika. Toż to brednia, a co niby mamy komentować, to że kogoś było stac na dura ace'a, czy recorda? Większość wpisów polega na komentowaniu walorów estetycznych, bo i po to jest ten temat (+ walory techniczne oczywiście). Także należało by to zmienić. No albo wykqasować 80% treści z tego działu ;) :-/

#87 Jakub123

Jakub123
  • Użytkownik
  • 147 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 maj 2011 - 19:39

Bardziej stonowanie teraz wygląda ;) Taki silent ninja ;] niewybijająca się maszyna, ale ze smakiem dobrym. Czerwona owijka też byłą okej. Nadawała dynamizmu i kontrastu maszynie. :-)

#88 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 24 maj 2011 - 20:50

Przybyłem ;-)

zatem...

Cytat

Deadi, nie mów, że 4 godziny i dwa dni oczekiwania na zorganizowanie czasu potrzebowałeś na założenie owijki ;P

Ja się tu już szykowałem na jakieś koła 90mm.... ale z kulkami na szprychach ;P

Miałem sesje i nie chciałem przerywać transu, a pracując do 17 ma się mało czasu ;-)

Cytat

Łał, super...bombaaaa...owijka. WTF?????!!!!!11one

Jak będziesz zmieniał koła to ogłoszą dzień wolny od pracy i święto w Polsce oraz Bawarii.

Cytat

No muszę przyznać że wygląda lepiej. Ale z tą bombą to się trochę zawiodłem, trochę przesada. Raczej udoskonalenie estetyczne, takie kosmetyczne, a nie bomba :mrgreen:

Cytat

Jestem mocno zawiedziony karwa twarz :evil:
Dwa dni czekania na jakąś bombę a tu tylko zmiana owijki, jasny gwint :-P
Ale dobrze jest, czarny to czarny. Niech moc będzie z Tobą Deadi :!: :!:

Cytat

Dead! i cały czar prysnął:( Gdzie wyjatkowość, gdzie charakter? Kto Cię teraz w tłumie zauważy?

Jak mogliście się spodziewać czegoś więcej po głupich żartach Deadiego ;-)

Mój rower jest tak fajny, że ciężko w nim coś fajniejszego kupić 8-)

chyba że...

Cytat

Polecam założyć białe gumy na manetki ;-)

U siebie tak zrobiłem w przełaju i wygląda to ekstra.

[...] spotkam takie to na pewno zapodam sobie :)

Cytat

Deadi a co Ty na to:

3. Wszelkie posty typu "fajna koza" czy "nie podoba mi się kolor owijki" będą usuwane bez powiadamiania autora. Komentarze powinny wnosić coś do tematu i powinny być związane z tematem. Wszystkie poboczne wątki zostaną usunięte bez powiadamiania autorów wypowiedzi. Komentujemy rowery, a nie czyjeś gusta.

:-P :mrgreen:

Cytat

No najpierw mu cisnął aby zmienił owijkę, a potem nagle wszyscy twierdzą że jednak tamta była lepsza. no ja juz z wami nie mogę ... :roll: Bez przesady ;)

ot. A co do łamania regulaminu, to zacznijmy od tego że ten regulamin jest do d., a konkretnie ten zacytowany wpis o niekomentowaniu walorów estetycznych bika. Toż to brednia, a co niby mamy komentować, to że kogoś było stac na dura ace'a, czy recorda? Większość wpisów polega na komentowaniu walorów estetycznych, bo i po to jest ten temat (+ walory techniczne oczywiście). Także należało by to zmienić. No albo wykqasować 80% treści z tego działu ;) :-/

Ten punkt został napisany z lekką nutką ironii, by zainteresowany wiedział jaki kształt powinien przyjmować komentarz. Przecież oczywiste jest, że nikt z modów nie będzie polował na wpisy typu "fajna owijka" i ładował z premedytacją ostrzeżenia, bo nie w tym rzecz. ;-)

Cytat

Znowu się rozpęta 5 stronnicowa bezsensowna dyskusja na temat owijki. :-? Z białą wyglądałby duże lepiej. Tyle "odmnie".

Owszem, z perspektywy trzeciej osoby zacieszanie do monitora jest bezsensowne, ale radość z tego jest bezcenna, więc sens dla zacieszającego jest :mrgreen:

Cytat

Bardziej stonowanie teraz wygląda ;) Taki silent ninja ;] niewybijająca się maszyna, ale ze smakiem dobrym. Czerwona owijka też byłą okej. Nadawała dynamizmu i kontrastu maszynie. :-)

Jak znajdę chwilę to ją wypiorę i zatrzymam na kolejną bombę. Teraz rower owszem wygląda lepiej, rasowiej i dojrzalej. Decyzja o zmianie nie była podyktowana krytycznymi uwagami na forum tylko z perspektywy czasu jednak poczucie estetyki zachęciło mnie do zmiany. Biała owijka też byłaby git, ale miałem taką i po jakimś czasie robi się niebiala ;-)

Dodam tylko na koniec, że jest jeszcze jedna uzbrojona bombka :-)

Dołączona grafika

Kilka dni temuz wypadł pin z jednej strony łańcucha i postanowiłem w końcu kupić spinkę :shock:

#89 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 24 maj 2011 - 21:16

tjuning !

u2250y2014v3.gif

#90 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 24 maj 2011 - 21:20

Deadi jesteś istnym fenomenem !
Twój temat o rowerze jest jednym z najstarszych a ciągle żyje.
Ma najwięcej wyświetleń i odpowiedzi... :mrgreen:

Jak Ty to robisz ? :lol:

#91 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 maj 2011 - 21:22

Cytat

Dodam tylko na koniec, że jest jeszcze jedna uzbrojona bombka :-)

Nie no, Dead, napisz legendę do swojego składu amunicji, to będziemy wiedzieć, czego się spodziewać ;)

#92 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 24 maj 2011 - 21:26

Ta faktycznie. Kupa wyświetleń i odpowiedzi. Ale czy to nie działa w drugą stronę czasem: im gorszy rower tym większe zainteresowanie ? :-P
Deadi mam nadzieję, że się pojawisz na tegorocznym TDPA i zrobimy sobie razem fokę z naszymi kozami.
BTW: nie będę gorszy i w ten piątek wybuchnie bomba w temacie mojej bryczki :shock:

#93 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 24 maj 2011 - 21:29

Wiki, dostałem pozowlenie z pracy, więc jest cacy jeśli chodzi o TdPA 8-)

Cytat

Deadi jesteś istnym fenomenem !
Twój temat o rowerze jest jednym z najstarszych a ciągle żyje.
Ma najwięcej wyświetleń i odpowiedzi... :mrgreen:

Jak Ty to robisz ? :lol:

bo jestem fajny albo mam fajny rower 8-)

#94 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 maj 2011 - 21:29

Cytat

BTW: nie będę gorszy i w ten piątek wybuchnie bomba w temacie mojej bryczki :shock:

Mam nadzieję, że prawdziwa bomba, a nie znowu jakieś koperytko ;)

#95 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 24 maj 2011 - 21:31

Deadi, wicklowman, to może się spotkamy :-> też planuję ,ale o pozwolenie w pracy będę się pytał pod koniec czerwca / początek lipca
bo pracuję dopiero 2 tygodnie ! :mrgreen:

i jak już tam będę niedaleko to lecę na rajczę ;-) o ile będę :roll:

#96 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8632 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 24 maj 2011 - 21:45

No to trzymaj ten izotonik na podorędziu, bo nie znasz dnia ani godziny ;-)
Malik dobrze gada - białe gumy i będzie cacy, bo chyba tylko tego do pełnej harmonii brakuje. Biała owijka faktycznie kolorystycznie lepiej by pasowała, aczkolwiek jeśli chodzi o praktyczność, to czarna plus białe gumy to chyba będzie to. Muszę sam się rozglądnąć za białymi gumami do srama...

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#97 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:47

Kosmetyczne zmiany:
Nowy licznik i zmodyfikowana genetycznie owijka oraz jesienny osprzęt oświetleniowy :)

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#98 Jakob

Jakob
  • Użytkownik
  • 118 postów
  • SkądBrzeg Dolny

Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:45

Czemu jedną zamontowałeś, na śrubę a drugą na zacisk.
Nie lepiej zainwestować, i zrobić linki chowane w kierownicy?

#99 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:55

coś ty zrobił z tą owijką :o:O

u2250y2014v3.gif

#100 krzysztof1985

krzysztof1985
  • Użytkownik
  • 1682 postów
  • SkądWLKP

Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:57

Tez kiedys mialem taki pomysl , ale brzydko to wygladalo i zrezygnowalem :mrgreen:

SPT_20130518_SOT_053_27640268_I1.jpg