Jak by ktoś zamawiał coś ze strony Ekoi to miałbym prośbę. Potrzebuje same wkładki do swoich okularów które kosztują teraz jakieś śmieszne pieniądze(22 zł) ale przesyłka to 46 zł i zrezygnowałem. Jak by ktoś dorzucił do swojego zamówienia to zwrócę kasę za przedmiot + wysyłka w Polsce+ na jakieś piwo czy coś :-) jak coś to proszę o info na PW
Jestem bardzo zadowolony z tych Ekoi. Wkładka korekcyjna sztywno siedzi, okulary wygodne i dobrze wykonane. Widoki na rowerze w końcu w FullHD -bezcenne:D Za szkła korekcyjne z montażem zapłaciłem u optyka 160zl
Hej, a jak sobie poradziłeś z osadzeniem tej wkładki? Jest jakiś sposób na to? Ja się trochę z tym męczyłem, odkręciłem noski i wcisnąłem na siłę z drżeniem serca. Obawiam się czy da się je zdemontować bez uszkodzenia. W polskich Goglach jakoś to łatwiejsze jest.
Po zdjęciu noska ze szkła poszło całkiem gładko. Zdejmowałem kilkukrotnie zanim oddałem wkładki do optyka i nie miałem problemów. Wkładka jest dość elastyczna
Proszę :-)
I kolejny plus dla ekoi - Zamówiłem 3kaski i dwie wkładki korekcyjne, finalnie okazało się że kask z pierwszego zamówienia leży najlepiej. Zwrot za free, przesyłka za free, obsługa na 5+
Ineos przesiadł się na SunGod. Popatrzyłem na model Valens, oczywiście nie mają wkładki, ale podobno pracują nad tym. Wysłałem im zapytanie, jak coś się wyklaruje to odpiszą.
Ja po kilku failach z wkładkami kupiłem przeciwsłoneczne, w których dało się dorobić szkła korekcyjne z fotochromem i takimi tam. Oprawkę wybierałem z optykiem, który sprawdzał czy da się dorobić szkła.