Jump to content

Photo

Oznaczenie Kawałku Trasy Na Której Nie Chce Wracać.

23 replies to this topic

#21 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8,664 posts
  • SkądSzczecin

Posted 18 August 2023 - 16:20

Ja np. ręcznie resetuję okrążenie. Po powrocie szukam, gdzie mam zmianę okrążenia na "niepełnym" kilometrze i później nanoszę zmianę na OSM.

W ten sposób informację mam nie tylko ja (bo pamiętam), ale też mapa zostaje raz na zawsze zaktualizowana, więc przy kolejnym generowaniu trasy każdy użytkownik OSM będzie wiedział, że trasa jest w złym stanie.

• bzx likes this

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#22 shiler

shiler
  • Użytkownik
  • 89 posts

Posted 18 August 2023 - 18:16

Jak korzystasz z komoot to robisz zdjęcie (z lokalizacją) i wrzucasz do aplikacj. Opiszujesz zdjęcie że kiepski asfalt, przy następnym planowaniu będziesz widział zdjęcie i sobie przypomnisz 😀
  • bzx likes this

#23 janusz.free

janusz.free
  • Użytkownik
  • 31 posts

Posted 19 August 2023 - 12:58

Ja np. ręcznie resetuję okrążenie. Po powrocie szukam, gdzie mam zmianę okrążenia na "niepełnym" kilometrze i później nanoszę zmianę na OSM.

W ten sposób informację mam nie tylko ja (bo pamiętam), ale też mapa zostaje raz na zawsze zaktualizowana, więc przy kolejnym generowaniu trasy każdy użytkownik OSM będzie wiedział, że trasa jest w złym stanie.

Okej biorę pod uwagę i zobaczymy co z tego będzie

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

#24 janusz.free

janusz.free
  • Użytkownik
  • 31 posts

Posted 19 August 2023 - 12:59

Jak korzystasz z komoot to robisz zdjęcie (z lokalizacją) i wrzucasz do aplikacj. Opiszujesz zdjęcie że kiepski asfalt, przy następnym planowaniu będziesz widział zdjęcie i sobie przypomnisz

Nie mówię nie temu rozwiązaniu przy czym czasami jadę i nie chce mi się zatrzymywać żeby robić zdjęcie No ale wiadomo trzeba zdecydować

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

Reply to this topic