Niestety nie. Ale wybrzuszenie widziałem na oko, najlepiej w dobrym świetle. Wyczuwałem je też pod palcami. Mirek mając temat na codzień zauważył to od razu, ja dopiero jak mi pokazał.
Recall Rozklejających Się Korb Shimano
Napisano 29 styczeń 2024 - 16:16
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 29 styczeń 2024 - 18:36
Łańcuch 10tka idzie po tym pięknie
Na korbie pisze 11s, ale Mirek mówił że i 12tka pójdzie.
www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna
"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."
Napisano 14 lipiec 2024 - 10:37
Hej,
Niestety popękała korba i u mnie :-(
Czy do autoryzowanego warsztatu trzeba z całym rowerem, czy można udać się tylko z korbą?

- JHartman lubi to
Napisano 14 lipiec 2024 - 15:12
Można dostarczyć tylko korbę.
- maad11 lubi to

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 14 lipiec 2024 - 19:25
Można dostarczyć tylko korbę.
Dzięki @mikroos. Odezwij się proszę do mnie na priv.
Pozdrawiam
Napisano 06 sierpień 2025 - 11:52
Wiem, że przespałem pod kamieniem ale..dopadła mnie klątwa strzelającego suportu. Pacjent Ultegra 6800 z serii KH z pomiarem Stages w lewej korbie. Ta akcja trwa nadal czy juz jest po ptokach?
Cały czas Shimano przyjmuje zgłoszenia....
Tylko jeśli strzela Ci suport to nic nie znaczy.
Trzeba obejrzeć korbę czy ma oznaki kwalifikujące ją do wymiany.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon