Cześć
Czy miał ktoś z Was kontakt z jakąś fajną małą (dokładną) pompką godną polecenia?
Pozdrawiam
Posted 28 October 2024 - 12:45
Kiedy nadejdzie dzień użycia bateria okaże się w połowie rozładowana. Dodatkowo już sam pomysł kupowania pompki na baterię której będziesz używał pewnie max do 3 razy w roku, jest naprawdę nie ekologiczny, szkodliwy dla środowiska. Kup jakąś małą lezyne przy dzisiejszych ciśnieniach jakich się używa każdą na pompujesz koło, a wystarczy na całe lata. Moja ma 10lat i nic jej nie jest.
<p>
Posted 31 October 2024 - 07:13
Ja również nie widzę sensu. Pompka elektryczna jest ciężka, powolna i kłopotliwa (konieczność ładowania).
Tradycyjne pompki są naprawdę dobre. Nie wyważajmy otwartych drzwi.

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 30 January 2025 - 14:28
Pompka elektryczna moim zdaniem ma swoje zastosowanie, ale jest ono trochę inne, tj. jako szpej wrzucony na stałe do samochodu i tylko pod warunkiem, że regularnie pompujesz różne sprzęty (rower, kajak pneumatyczny, piłkę dzieciakowi, SUP-a, materac dmuchany, inne dmuchane sprzęty wodne).
Do wożenia na rowerze nie znalazłem jeszcze nic lepszego niż:
Służy mi od kilku lat
Posted 31 January 2025 - 11:16
Pompka elektryczna moim zdaniem ma swoje zastosowanie, ale jest ono trochę inne, tj. jako szpej wrzucony na stałe do samochodu i tylko pod warunkiem, że regularnie pompujesz różne sprzęty (rower, kajak pneumatyczny, piłkę dzieciakowi, SUP-a, materac dmuchany, inne dmuchane sprzęty wodne).
Do wożenia na rowerze nie znalazłem jeszcze nic lepszego niż:
Służy mi od kilku lat
Ja kompresor kupiłem na wylot do Calpe, żeby nie wozić w samolocie dużej pompki i nie machać na miejscu małą ![]()
Posted 09 May 2025 - 10:55
Właśnie zacząłem zastanawiać się nad pompeczką elektryczną. Bardzo by mi się przydała na wyjazdy weekendowe i na wyścigi. Zawsze można sobie precyzyjnie ustawić ciśnienie, wrzucić do torby i nie trzeba wozić dużej pompki podłogowej.
Zaskakują mnie tylko ceny tych urządzeń. Ten popularny Cycplus kosztuje ponad 4 stówy. Myślałem, że można coś takiego kupić na Ali za 100-120 zł.
Posted 23 May 2025 - 17:40
Posted 01 November 2025 - 09:55