Giro d'Italia.
Started By
Jakob
, 04 maj 2011 19:52
247 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 maj 2011 - 19:52
Giro d'Italia, jeden z trzech największych wyścigów obok Tour de France i Vuelta a Espana, rozpocznie się w sobotę 7 maja w Turynie. W trwającej trzy tygodnie imprezie pojedzie trzech Polaków: Przemysław Niemiec (Lampre), Sylwester Szmyd (Liquigas) oraz Michał Gołaś (Vacansoleil).
Tutaj komentarze, opinie itp.
Tutaj komentarze, opinie itp.
Napisano 05 maj 2011 - 13:40
8 wysokogórskich etapów i każdy kończący się finiszem na wzniesieniu - masakra.
Contador wydaje się faktycznie być zdecydowanym faworytem, ale liczę na ostrą walkę i dramaturgię jak w zeszłym roku (Arroyo!) a będą ku temu okoliczności - choćby podjazd pod Zoncolan poprzedzony 10% zjazdem z Monte Crostis gdzie są szutrowe ( :!: ) fragmenty (pisał o tym Szmyd)
Contador wydaje się faktycznie być zdecydowanym faworytem, ale liczę na ostrą walkę i dramaturgię jak w zeszłym roku (Arroyo!) a będą ku temu okoliczności - choćby podjazd pod Zoncolan poprzedzony 10% zjazdem z Monte Crostis gdzie są szutrowe ( :!: ) fragmenty (pisał o tym Szmyd)
Napisano 08 maj 2011 - 21:06
Cav to Brytyjczyk. Nic więcej nie trzeba dodawać.
Z ciekawostek odnośnie giro.
Pytanie do Sylwka.
Na jakich przełożeniach jedzie Pan podjazdy typu Monte Zoncolan ?
- 34 x 27,29.
:shock:
Niezły młynek. Ja w swoim przełaju mam 36(34 opcja) x 27.
Z ciekawostek odnośnie giro.
Pytanie do Sylwka.
Na jakich przełożeniach jedzie Pan podjazdy typu Monte Zoncolan ?
- 34 x 27,29.
:shock:
Niezły młynek. Ja w swoim przełaju mam 36(34 opcja) x 27.
Napisano 09 maj 2011 - 15:37
Wiecie coś o wypadku na zjeździe zawodnika teamu Leopard - Trek z Weylandt'em Wouter'em.Może na polskim eurosporcie lub na angielskich telewizjach coś mówią?
Z włoskiego pzekazu nie wiele rozumiem ale z poszczególnych słów i zdjęć można wywnioskować ,że jest bardzi źle. :roll:
Z włoskiego pzekazu nie wiele rozumiem ale z poszczególnych słów i zdjęć można wywnioskować ,że jest bardzi źle. :roll: