Kupiłem tanie nieoryginalne kulki które po prostu się zmieliły i zblokowały piastę. Teraz mam kulki shimano i jest dużo lepiej.
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Posted 26 June 2014 - 22:08
Bierz 500. Chyba, że lubisz mieć bajery których pewnie i tak nie będziesz używał (np. połączenie z telefonem), albo nie są potrzebne do szczęścia (kolorowy ekran dotykowy). Poczytaj też wątek o Garminach
Posted 27 June 2014 - 16:53
rozwaz czy glonass jest wart ceny, imho jest \o/
no właśnie zastanawiam się czy nie bedzie leprzy ten 510 ze względu na ciągnięcia sygnału z glonass, ale tak naprawde ztego co patrzyłem jest to jedyna główna różnica między tymi licznikami. Kupiłem jednak 500 i zaoszczędziłem całe 600zł więc myślę że się opłacało, przekonało mnie również to że 500 jest jednak trochę lżejsza i mniejsza. Mam nadzieje że będzie mi bardzo dobrze służyć
Zastanawiam się jeszcze w najbliższym czasie nad zakupem

co o tym sądzicie ?
Posted 27 June 2014 - 18:24
ja jutro nie bede z powodów iż moje ręka nie jest w stanie zdatnym do jeżdzenia w grupie.. poprostu reaguje dużo później niż chce ;/
do tego zaczynam na spd sl i nie opanowałem do końca efektywnego wpięcia podczas ruszania i moze byc problem, dlatego zdrowy rozsądek mówi abym sobie odpuscił i tak zrobie ![]()