Jeśli nie będzie padać jutro będę o 9:00 na rynku. Dziś z uwagi na dzieciaki musiałem kręcić wcześnie rano. Od przyszłego tygodnia planuję regularnie bywać w sobotę

Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Napisano 11 maj 2016 - 14:21
Hej,
Czy jest ktoś zainteresowany tour de Kampinos ze Starem z Ursusa przez Nowolazurową, Radiową itp? Chciałabym strzelić około 120 km tempem 26 km/h ( początkująca jestem ), a jednak samej to trochę nudno. Widywałam na swojej drodze ogromną ilość ludzi na szosach, więc mam nadzieję, że ktoś będzie zainteresowany.
Myslałam o przyszłej sobocie, bądź niedzieli.
Napisano 11 maj 2016 - 14:36
Napisz ten post na Kolarskiej Grupie Starobabickiej na FB...tam prędzej znajdziesz chętnych
https://www.facebook...704377/?fref=nf
teraz tam się przeniósł ten kierunek jeżdżenia
Napisano 24 czerwiec 2016 - 09:04
Jutro jedziemy w Masyw Tarczyński dystans Babice-Babice to ok 130km. Zbiórka jak zwykle o godz 9 w Babicach, w Nadarzynie pod Ratuszem jesteśmy parę minut po 10.....ale nie robimy postoju w Nadarzynie....po prostu Ci co chcą dołączyć w Nadarzynie niech będą tam punktualnie o 10(i na nas zaczekają). Do Tarczyna proponuję jechać zwartą grupą bez skokenów, zajebań i innych kapiszonów. Za Tarczynem będzie dużo fajnych miejsc i czasu żeby skoczyć, odpalić petardę :-) ale potem czekamy na tych co nie chcą odpalać kapiszonów....tak żeby się nie pogubić i żeby cała grupa dojechała na powrocie co najmniej do Nadarzyna. Jeśli ktoś ma kontakt to niech uprzedzi Tadka T. żeby wziął więcej bidonów :-) ....po drodze są sklepy ale warto być przygotowanym na dystans i zabójczą temperaturę jutro :-( Z dobrych wiadomości to....Witold nie jedzie więc nie trzeba brać strzykawek :-P Do zobaczenia jutro.
Dodaj odpowiedź