MP mastersów start wspólny Śrem 18/06
Started By
wiki
, 10 cze 2011 12:25
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 czerwiec 2011 - 17:11
No właśnie. Jak to z tymi MP będzie. Komisjamasters rozpada się. Kto to zorganizuje?
Jeśli Komisja to chyba bez wsparcia PZKol?
Z resztą z PZKol to i tak nigdy tego wsparcia dla masters specjalnie nie było jedynie opłaty za licencję trzeba było płacić a komisja jak do tej pory robi świetną robotę.
Jeśli Komisja to chyba bez wsparcia PZKol?
Z resztą z PZKol to i tak nigdy tego wsparcia dla masters specjalnie nie było jedynie opłaty za licencję trzeba było płacić a komisja jak do tej pory robi świetną robotę.
Napisano 12 czerwiec 2011 - 22:09
Napisano 13 czerwiec 2011 - 21:03
Nieciekawie wygląda sytuacja Komisji Masters, kilku członków podało się do dymisji, brak sponsora...wielka szkoda:(Trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej i jakoś się panowie uporają z tym wszystkim.
MP Masters odbędą się na "moich" prawie codziennych trasach treningowych:) Ciekawe jak ta impreza zostanie zorganizowana, oby tylko obecna sytuacja Komisji Masters nie miała na to wpływu...
MP Masters odbędą się na "moich" prawie codziennych trasach treningowych:) Ciekawe jak ta impreza zostanie zorganizowana, oby tylko obecna sytuacja Komisji Masters nie miała na to wpływu...
Napisano 15 czerwiec 2011 - 17:35
Pewnie, że mogę To jest trasa, którą mi kolega podesłał ( ROZMIAR) a raczej to co odczytał z tragicznego skanu...
http://maps.google.p...2,0.175781&z=13
Miałem poważny dylemat czy startować u siebie (MP Masters) czy jednak postawić na góry. Zwyciężyły góry chociaż nadał żałuję bo taka impreza praktycznie pod domem nie zdarza się zbyt często:( Szkoda, że akurat te terminy się pokrywają.
http://maps.google.p...2,0.175781&z=13
Miałem poważny dylemat czy startować u siebie (MP Masters) czy jednak postawić na góry. Zwyciężyły góry chociaż nadał żałuję bo taka impreza praktycznie pod domem nie zdarza się zbyt często:( Szkoda, że akurat te terminy się pokrywają.
Napisano 16 czerwiec 2011 - 20:17
szamanviking luz blus ;-)
Układy układami, trzeba jechać swoje bez parcia na wynik i co ma być to będzie.
Układy układami, trzeba jechać swoje bez parcia na wynik i co ma być to będzie.
Napisano 18 czerwiec 2011 - 21:17
Zły scenariusz czytałeś :mrgreen:znam scenariusz wyścigu M1 i M0,obie grupy po chwili od startu sie połączą z powodu zbyt krótkiej różnicy czasu
Impreza trochę nudna. Prawie zerowe zainteresowanie lokalne, ale też widać, że zero promocji. Maraton w Lesznie ma więcej kibiców :mrgreen:, a lokalny maraton wielkopolski MTB lepszą oprawę
Uczestnikom gratuluje. wicklowmana, było dobrze widać w barwach klubowych, zaraz jak przyjechałem do Śremu i pierwsza grupa mnie mijała widziałem go. Prescot dopadł mnie z kamerką i zaraz jakiś wywiad chciał :mrgreen: . Na mecie wicklowman, mówił, że było trochę czarowania co w sumie było widać po wynikach i tym, że kończyła ucieczka.
#15 Gosc_Pegos_*
Napisano 18 czerwiec 2011 - 21:27
Piotrek Kieblesz elegancko poleciał Jechali we trzech z chłopakami z TGV na koniec został sam na sam z jednym, sądziliśmy że może nie podoła ale poleciał finisz książkowo:D
Sylwek Matusiak też elegancko, ostatnie 300m w jego wykonaniu było przezajebiste po prostu.
Ja osobiście dałem dupy w głównie mój żołądek no ale próbowałem uciekać deczko do póty do puki organizm się do końca nie zbuntował. Fajna wycieczka 25km wyszła w sumie;)
Wydawało mi się albo widziałem w swojej kat kolegę co ma chińskiego speca, albo mi się rowery pomyliły
Sylwek Matusiak też elegancko, ostatnie 300m w jego wykonaniu było przezajebiste po prostu.
Ja osobiście dałem dupy w głównie mój żołądek no ale próbowałem uciekać deczko do póty do puki organizm się do końca nie zbuntował. Fajna wycieczka 25km wyszła w sumie;)
Wydawało mi się albo widziałem w swojej kat kolegę co ma chińskiego speca, albo mi się rowery pomyliły