dobra troche to trwało, ale jest rozkręcony cały rower. dzisiaj jade z ramą do malowania (piaskowanie ,proszkowanie) nie wiem jeszcze jak przygotuje wszystkie gwinty, zeby mi czasem nie zamalowali. pytanie: jak wyczyscic wszystkie czesci srubki, przerzutki, hamulce itp. wrzucic po prostu do benzyny ekstrakcyjnej a pozniej kazda czesc czyscic szmateczka?

Renowacja romet florida. Prosze o pomoc- zdjecia
Started By
cza1zip
, 10 cze 2011 18:22
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 listopad 2011 - 14:35
jeżeli chcesz to mam dostep do taniego piaskowania, kumpel ma piaskarke i pracuje w firmie gdzie maluja proszkowo, wiec dla kolegi z forum moge taniej załatwic
tylko musiałbyś to wysłac mi do olsztyna
jeżeli chodzi o suport to pewnie jest oska + wianki, potrzebujesz klucza płaskiego 36 zeby to odkrecić
a części z alu potraktuj papierkiem sciernym w kolejności 180, 400, 600, 1200, 2000 na komro te ostatnie, a potem filc i pasta polerska na wiertarce i otrzymujesz na końcu lustro
zamiast najdrobniejszych papierów mozna jeszcze uzyc wełny stalowej 0 lub 00
tylko musiałbyś to wysłac mi do olsztyna
jeżeli chodzi o suport to pewnie jest oska + wianki, potrzebujesz klucza płaskiego 36 zeby to odkrecić
a części z alu potraktuj papierkiem sciernym w kolejności 180, 400, 600, 1200, 2000 na komro te ostatnie, a potem filc i pasta polerska na wiertarce i otrzymujesz na końcu lustro
zamiast najdrobniejszych papierów mozna jeszcze uzyc wełny stalowej 0 lub 00
Dodaj odpowiedź