Pulsometr z LIDL'a
Napisano 29 czerwiec 2012 - 20:53
powymądrzam teraz
Trochę anatomii: sutek=pierś, a ten "dzyndzelek" na jej czubku to brodawka sutkowa
Pierś to mięsień, tłuszcz i gruczoły. Piersi, ta część mięsniową i tłuszczową mają wszystkie ssaki, a gruczoły tylko samice.
u facetów to raczej trudno nazwac piersią, raczej mięśniem piersiowym. Choć niejeden facet ma go większy niż kobieta piersi...
Po co one samcom to cholera wie... tak jak to po co nam wyrostek robaczkowy, skoro do niczego nie służy...
A spróbujcie sobie wyobrazić wasze klatkie piersiowe bez tego mięśnia i brodawki. Głupie, co nie?
PS. Macie dzięki temu ciutke więcej stref erogennych
haha xD
Gosc_KeNaJ_*
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:19
Co jeszcze... mój umarł śmiercią naturalną - możliwe że przez zatopienie potem na Indoor Cycling ale o tym już tu chyba pisałem.
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:20
Po cholerę Bozia dała mężczyznom sutki
Wybaczcie offtop :-) Ale o ile dobrze pamiętam jeszcze ze studiów:
Do któregoś tygodnia ciąży płód bez względu na płeć rozwija się identycznie. Druga sprawa to taka, że podstawową płcią w naturze jest płeć żeńska. Innymi słowy: mężczyzna powstaje przez przekształcenie pod wpływem testosteronu. Jeśli w jakiś sposób reakcja płodu na testosteron jest upośledzona to nawet z męskiego garnituru chromosomów, czyli XY, rozwinie się... kobieta ;-)
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:35
To tak pasek jest regulowany i z tego co pamiętam to obejmie on wszystkich od tych najchudszych po tych co chcą pasek mocować na sutkach dorodnych pań - czyli pełna uniwersalność. Bateria jest wymienna i spokojnie na cały sezon dość aktywnego użytkowania wystarczy.
Co jeszcze... mój umarł śmiercią naturalną - możliwe że przez zatopienie potem na Indoor Cycling ale o tym już tu chyba pisałem.
a ile wytrzymał?
Gosc_KeNaJ_*
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:41
Gosc_e967667_*
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:42
Wspominacie, że najczęściej on umiera przez zatopienie lub Indoor Cycling (rozumiem, że to rower w jakimś klubie fitnessm czy coś podobnego). Otóż podczas wysiłku dość obficie wydzielam płyny ze swojego ciała i nie chciałbym, aby po jednym użytkowaniu przestał mi działać
A może go odizolować od ciała np folią do żywności (1 warstwa) ?
Gosc_KeNaJ_*
Napisano 29 czerwiec 2012 - 21:46
Nawet jeśli to u mnie tak jak pisałem wytrzymał 3 miesiące, więc od razu na pewno nie padnie. W razie czego na reklamacji oddają pieniądze od ręki więc spróbować nie zaszkodzi.
Napisano 30 czerwiec 2012 - 10:37
Potrzebna jest mi pompka, ta z oferty jest jakaś dziwna. Manometr do 12 bar, a pisze, że pompuje do max 7. WTF ? Po cholere manometr do 12 jak pompuje do 7 O_o ? Widzę, że jest to "nowość" więc nic mi o niej nie powiecie. Wymiary raczej nie duże, więc wątpie czy pod kolarskim kopytem długo wytrzyma. Ale za 17/18 zł to chyba spróbuję.