Pulsometr z LIDL'a
Posted 03 July 2012 - 09:11
Gdzie są kalorie i BMI? Może to proste, ale zaczynam tracić nerwy więc proszę o pomoc. Dzięki
Posted 03 July 2012 - 09:29
Posted 03 July 2012 - 12:38
W związku z powyższym chętnie pozbędę się tego urządzonka, kierownicy nie będę zmieniał.
Jedyny mankament, że wychodząc ze sklepu odruchowo wyrzuciłem dowód zakupu co jest równoznaczne z utratą gwarancji.
Wszystko jest kompletne, jedynie sprawdzone czy działa, więcej na prw.
Posted 03 July 2012 - 13:48
Coś kręcisz... Wcześniej nie mogłeś wcisnąć a teraz co? Jest za duży luz i się trzyma niemrawo? Jak chcesz wzbudzić zaufanie do kupna to radzę opowiedzieć jaki jest prawdziwy problem a nie kręcenie na upartego.Niby wchodzi ale trzyma się tak jakoś niemrawo. Mam też inny pulsometr i nie ma z nim takiego problemu. Odsprzedaję oczywiście w cenie sklepowej.
Posted 03 July 2012 - 14:51
Coś kręcisz... Wcześniej nie mogłeś wcisnąć a teraz co? Jest za duży luz i się trzyma niemrawo? Jak chcesz wzbudzić zaufanie do kupna to radzę opowiedzieć jaki jest prawdziwy problem a nie kręcenie na upartego.Niby wchodzi ale trzyma się tak jakoś niemrawo. Mam też inny pulsometr i nie ma z nim takiego problemu. Odsprzedaję oczywiście w cenie sklepowej.
Wypraszam sobie takie insynuacje, nie muszę się przed nikim tłumaczyć, pulsometr można sprawdzić i odebrać osobiście, do czego zapraszam.
Rozumiem, że Tobie wszystko w nim pasuje, ale mam nadzieję, że dopuszczasz myśl, że komuś może coś nie pasować ?
niech tam, problem polega na tym, że uchwyt pulsometru, przy grubej kierownicy, nie obejmuje jej w stopniu gwarantującym stabilność. Przy byle uderzeniu/potrąceniu pulsometr może spaść razem z uchwytem.
Posted 03 July 2012 - 15:03
... nie spadniePrzy byle uderzeniu/potrąceniu pulsometr może spaść razem z uchwytem.
jest przypięty paskiem
co najwyżej się ..... obróci
ale faktycznie; nie pasuje to, nie pasuje
i wcale nie są tu ważne, względy czysto techniczne
własne odczucia też są ważne ....a w zasadzie , najważniejsze
:-)
Posted 03 July 2012 - 15:22
Co do samego pulsometru to zaskakująco szybko łapie tętno.
Może niepotrzebnie startuje zaraz po założeniu opaski, ale to już według gustu. Można przecież zresetować przed startem.
Posted 03 July 2012 - 16:54
mam prośbę, mógłbym prosić o skan instrukcji obsługi?[/quote]
Proszę Cię bardzo

Instrukcja PL
[quote]Wypraszam sobie takie insynuacje, nie muszę się przed nikim tłumaczyć, pulsometr można sprawdzić i odebrać osobiście, do czego zapraszam.
Rozumiem, że Tobie wszystko w nim pasuje, ale mam nadzieję, że dopuszczasz myśl, że komuś może coś nie pasować ?
niech tam, problem polega na tym, że uchwyt pulsometru, przy grubej kierownicy, nie obejmuje jej w stopniu gwarantującym stabilność. Przy byle uderzeniu/potrąceniu pulsometr może spaść razem z uchwytem.[/quote]
Nie chciałem Cię urazić ale twoje wypowiedzi są nie zwięzłe i stąd moje podejrzenie.
A co do uchwytu to możesz spróbować wymienić tą gumę w uchwycie na jakąś cieńszą.[/quote]
Posted 03 July 2012 - 18:10
Reply to this topic