Na poprawienie humoru cz.2
Napisano 31 grudzień 2011 - 14:12
Ps; Kilku moich kumpli z Poslki zginelo na motorach , pozniej to juz prawie wszyscy przesiedli sie na samochody, sam mialem kiedys motor , dwa razy wyrznelem , w zyciu powiedzialem ze nie wsiade wiecej ... troche piachu na zakrecie i lezalem , dobrze ze nie szybko wtedy jechalem i ze mialem ciezki motor CZ-350 , jak bym jechal ETZ-ka to by mnie chyba wtedy z butow wyrwalo :]
Napisano 31 grudzień 2011 - 16:50
Marco nom wiadomo że ryzykują , ale jak człowiek ma zginąć to nawet może się łyżką wody utopić. Więc moim zdaniem lepsza taka pasja niż ćpanie ;-) . Marco szampańskiej zabawy życzę
w sumie masz racje
Dzieki ! i wzajemnie zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 :-)
Ps; Ja akurat jestem totalnym abstynentem , dlatego nie chodza na zadne imprezy ...dzisiaj chyba wsiade na rower i bede smigal pol nocy po miescie :mrgreen:
Napisano 31 grudzień 2011 - 18:16
ale mózgu nie :mrgreen:Mają jaja http://www.youtube.c...feature=related ;-)
a moim zdaniem kolarstwo jest najlepszą pasją :-PWięc moim zdaniem lepsza taka pasja niż ćpanie
Napisano 31 grudzień 2011 - 22:52
Oczywiście w polskich mediach próżno szukać wzmianki o jego osiągnięciach, za to na każdym z portali ze dwa artykułu dziennie o Kubicy ;-)
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 31 grudzień 2011 - 23:01
O Kubicy nie ma problemu ale czytam i słyszę o polskiej piłce, klubach i tej całej miernocie to dopiero mi się w żołądku przewraca.Oczywiście w polskich mediach próżno szukać wzmianki o jego osiągnięciach, za to na każdym z portali ze dwa artykułu dziennie o Kubicy ;-)
http://www.paczkomat...doradca,10.html
Wybierzcie Anię.
WKLEIC TEN KOD - w miejsce na imię:
paczkomatxxx69
A POZNIEJ ODPOWIADAC NA PYTANIA
OTO ODPOWIEDZI
7
12
sms
24
640
6.99
Napisano 02 styczeń 2012 - 19:52
weż se lepeij poczytaj forum , dobre na poprawienie humoru po robociena poprawienie humoru , zdjelem wszystkie ignory na ten Nowy > Rok :mrgreen:
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 02 styczeń 2012 - 20:10
A na poprawieni humoru polecam zimowe mtb i śmiganie w błocie , to bardzo poprawia samopoczucie .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
#300 Gosc_vmax_*
Napisano 03 styczeń 2012 - 16:28