Skocz do zawartości

Zdjęcie

Na poprawienie humoru cz.2

2211 odpowiedzi w tym temacie

#321 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 09 styczeń 2012 - 18:53

SN jedź do zakopanego i zobacz jak wygląda koń pociągowy ;-) ten na fotce to kucyk

#322 tomasz1975

tomasz1975
  • Użytkownik
  • 64 postów
  • Skądchorzów

Napisano 09 styczeń 2012 - 23:17

ukryta kamera troche inna niz zwykle
do pełna, proszę

u doktora

Doktor
http://www.youtube.com/watch?v=N51mKhZnbFo&feature=related
grecka bogini
http://www.youtube.com/watch?v=R5w-qcb_MQU&feature=related
paskudne dziecko
http://www.youtube.com/watch?v=YgwD64IPMyI&feature=related
wc w pociągu :)
http://www.youtube.com/watch?v=t4_Su_hLGyo&feature=related
Pamiątkowe zdjęcie
http://www.youtube.com/watch?v=KRxyMq8xkLg&feature=related

#323 SN

SN
  • Użytkownik
  • 475 postów
  • Skądzupelnie blisko

Napisano 10 styczeń 2012 - 00:05

SN jedź do zakopanego i zobacz jak wygląda koń pociągowy ;-) ten na fotce to kucyk

Uwielbiam Tatry, ale do Zakopanego mnie nie ciagnie. :-)

#324 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 10 styczeń 2012 - 18:29

http://www.milanos.p...wy-Traktor.html
;-)

#325 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 10 styczeń 2012 - 21:41

Nie wiem czy było - fajna reklama ze Schleckiem

#326 piotr68

piotr68
  • Użytkownik
  • 62 postów
  • Skądmazowieckie

Napisano 11 styczeń 2012 - 22:20

Hahaha super reklama już wiadomo na jakich Trekach wystartują bracia w TdF

#327 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 11 styczeń 2012 - 23:21

Nom Frank przy tej babeczce to jak karzeł wygląda ;-)

#328 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 13 styczeń 2012 - 00:02

Dołączona grafika

:D

u2250y2014v3.gif

#329 garenge

garenge
  • Użytkownik
  • 862 postów
  • SkądPoznań/Inowrocław

Napisano 13 styczeń 2012 - 00:08

Niestety taka prawda

Grube kolarstwo, BMI fighter :)

#330 SN

SN
  • Użytkownik
  • 475 postów
  • Skądzupelnie blisko

Napisano 13 styczeń 2012 - 09:16

Niestety taka prawda

Troche prawdy w tym jest, ale nie wszystkie ladne dziewczyny sa takie.

#331 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 13 styczeń 2012 - 10:46

garenge, 99% kobiet tak ma... same posiadają tylko ładną buźkę i cycki ,a od mężczyzny by wymagały ch.. wie czego.. :roll:

#332 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 13 styczeń 2012 - 11:19

Co gorsza, są też takie o poobnych wymaganiach, które nie mają ani jednego, ani drugiego waloru :mrgreen:

#333 Gosc_kobrys_*

Gosc_kobrys_*
  • Gość

Napisano 13 styczeń 2012 - 12:17

garenge, 99% kobiet tak ma... same posiadają tylko ładną buźkę i cycki ,a od mężczyzny by wymagały ch.. wie czego.. :roll:

Panowie - nie przesadzajcie - to że młode pokolenie jest zepsute i skwaszone jakimiś zabawami w słoneczka itp to nie oznacza że już 99% kobiet takich jest.

Znam wiele wspaniałych dziewczyn i kpobiet, które nie podzielają tego poglądu... otacza mnie nawet masa żywych przykładów. Oczywiście są i takie kobiety, które takich rzeczy jak na filmie wymagają, ale czy my faktycznie jesteśmy lepsi?

Powiedzcie sami czy zainteresowanie dziewczyn portfelami jest bardzo inne niżeli nasze zainteresowanie ładną buźką i atrakcyjnymi walorami estetycznymi?

Nie chcę nikogo bronić, ale chyba macie za duże poczucie wyższości nad innymi. Życzę wam by nie trafiły wam się takie dziewczyny jak ta pokazana na filmie, ale i byście wy nie odzwierciedlali męskich jej odpowiedników...

Ja trafiłem na ten 1% idąc waszym tokiem rozumowania i możecie mi w takim razie zazdrościć jeśli dalej tak myślicie...

p.s.
ciekawe jakby wyglądało następne 5sek filmu gdyby się nie urwał - to byłby decydujący moment :)

#334 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 13 styczeń 2012 - 12:40

kobrys, sam mam dziewczynę ,która mi mówi "że kasa nie jest dla niej ważna" ,ale ja tu mówię o ogólnym zainteresowaniu. Bo film pokazał prawdę akurat.. Że na zwykłego "robola" to prawie żadna nie spojrzy..

Dla mnie najważniejsze jest by dziewczyna o siebie dbała, by się booooczki nie wylewały i miała zadbaną twarz.. Wszystko.. No + żeby szedł za tym rozum w głowie i jako taka inteligencja.. Bo niestety "normalnych" kobiet to ze świeczką suzkać.. Ale to chyba powinniśmy założyć osobny temat, bo to "temat rzeka" ;-)

#335 gres

gres
  • Użytkownik
  • 640 postów
  • Skądkraków

Napisano 13 styczeń 2012 - 13:23

Panowie - nie przesadzajcie - to że młode pokolenie jest zepsute i skwaszone jakimiś zabawami w słoneczka itp to nie oznacza że już 99% kobiet takich jest.

Znam wiele wspaniałych dziewczyn i kpobiet, które nie podzielają tego poglądu... otacza mnie nawet masa żywych przykładów. Oczywiście są i takie kobiety, które takich rzeczy jak na filmie wymagają, ale czy my faktycznie jesteśmy lepsi?

Powiedzcie sami czy zainteresowanie dziewczyn portfelami jest bardzo inne niżeli nasze zainteresowanie ładną buźką i atrakcyjnymi walorami estetycznymi?

Nie chcę nikogo bronić, ale chyba macie za duże poczucie wyższości nad innymi. Życzę wam by nie trafiły wam się takie dziewczyny jak ta pokazana na filmie, ale i byście wy nie odzwierciedlali męskich jej odpowiedników...

Ja trafiłem na ten 1% idąc waszym tokiem rozumowania i możecie mi w takim razie zazdrościć jeśli dalej tak myślicie...

p.s.
ciekawe jakby wyglądało następne 5sek filmu gdyby się nie urwał - to byłby decydujący moment :)

matko jaki pantofel :P

geolog - www.geologpoludnie.cba.pl

#336 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 styczeń 2012 - 13:58

Jaki pantofel ??!!
Przecież jak czytam te komentarze to brak mi słów.
Xubix naprawdę szacun skoro znasz 99% populacji kobiet...
Że nie spojrzy na robola jak to nazwałeś... a Ty jak się dowiesz że dziewczyna którą właśnie poznałeś dajmy na to jest tylko sprzątaczką to jak ją potraktujesz ?
Tak więc nie generalizujmy i popatrzmy na siebie.
Wystarczy przejść się np. na saunę i posłuchać rozmów niektórych kolesi i wychodzi szydło z worka...
pzdr

#337 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 13 styczeń 2012 - 15:27

a Ty jak się dowiesz że dziewczyna którą właśnie poznałeś dajmy na to jest tylko sprzątaczką to jak ją potraktujesz ?

Żadna praca nie hańbi.. Potraktuje ją dalej jako kobietę, niestety odwrotnego traktowania spodziewać się można dość rzadko.. Virenque, może źle się wyraziłem.. sporo poznanych przeze mnie dziewczyn ,a uwierz mi że poznałem baaardzo dużo [już troche inne pokolenie niż Twoje] ma tak zakodowane w głowie ,że facet musi być dziany, z autem ,wozić ją wszędzie i stawiać drinki.. :->

także może Twoje pokolenie jeszcze tak nie miało.. ale teraz młode laski są gorsze od facetów z zachowaniu :-?

i taki przykład z życia wzięty.. mam spoko kolegę - 2 lata starszy, ona w moim wieku,, on pracuje w firmie ,która kładzie asfalt, koskę brukową etc. więc zapierd... fizicznie i to porządnie za grosze.. musi pracować bo rodzice sobie nie radzą finansowo i im pomaga, dodatkowo uczy się w szkole dla dorosłych jako technik ekonomista bo na zwykłe studia go po prostu nie stać, jak to mówił "miał fajną dziewczynę" ,chodzili wszędzie razem, żeby jej nie stracić [bo inteligentna i całkiem ładna dla niego] wozili się to tu to tam, na wakacje razem.. ale ciągle powtarzał mi ,że ona ciągle nie pyta gdzie on pracuje i skąd bierze kase,.. kiedy ona chciała do niego przyjść [zdeczka nieładnie po prostu w tym mieszkaniu] on mówił ciągle nie, no i pewnego dnia się wygadal ,że robi u "gembiaka" [to ta firma, ino niepopularna u nas ,zła renoma i jakość] ,że rodzice ledwo dają radę, zebrało mu się na szczerość po rpsotu, etc etc... no i już jej nie widział...

#338 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Napisano 13 styczeń 2012 - 19:29

To prawda ,że u kobiet uroda nie idzie w parze z rozumem ?

#339 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 13 styczeń 2012 - 19:50

Trzeba go wezwać, żeby zadbał o porządek, bo się temat psuje ;)

#340 robo

robo

ble ble

• Użytkownik
  • 2600 postów
  • SkądKońskie

Napisano 13 styczeń 2012 - 21:34

Spotkali się dwaj koledzy: jeden żonaty, drugi nie, ale ten co nie, chciałby się ustatkować, więc pyta.
- Stary, chciałbym się ożenić, ale nie wiem, czy brać piękną, czy brzydką - może byś mi poradził.
Żonaty na to:
- Ja bym raczej brał brzydką. Ładna pobawi się z tobą, potem się tobą znudzi, znajdzie atrakcyjniejszego i cię porzuci.
- Może i racja, .... ale zaraz - przecież i brzydka może mnie rzucić.
- Tak, ale wtedy nie będzie ci tak bardzo żal. :-D

"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen

Dodaj odpowiedź