Cała reklama Citroena z Majką nadaje się do tego tematu. Chłopak jest tam wciśnięty tak strasznie na siłę, że to aż boli :/
Na poprawienie humoru cz.2
Napisano 05 czerwiec 2014 - 20:26
Kontynuując kawały o klerze:
Ksiądz przysłuchiwał się, jak młodzież rozmawia i zauważył, że skraca niektóre zwroty, np mówi: "spoko,nara, siema, itp."
Chciał być na czasie - wchodzi do sali katechetycznej i mówi do uczniów:
- Pochwa...
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 06 czerwiec 2014 - 10:35
Napisano 26 czerwiec 2014 - 13:14
Mąż wraca do domu, siedzi zapłakana żona ..kochanie co się stało? Ktoś zrobił zdjęcia, jak uprawiałeś seks z kochanką i pokazuje zdjęcia mężowi i w istocie jest tam mąż z obcą kobietą . ...- przestań płakać i się pakować Musimy się dowiedzieć kto zrobił te zdjęcia i dlaczego chce zniszczyć nasze małzenstwo. ))))
- bans i mikroos lubią to
Napisano 07 lipiec 2014 - 07:01
Widać że była chętna, ale przypomniała sobie, że może tylko przy lewku
Napisano 22 lipiec 2014 - 09:32
Z dnia serwisanta:
"No więc pracuję w sklepie z rowerami. Pewnego razu przychodzi do mnie klient z dzieckiem...
- Widzi Pan, mamy taką nietypową sprawę - rzekł ojciec. - Bo kupiliśmy u Państwa tego górala - ruszył głową w kierunku, gdzie jego latorośl stał oparty o rower. - I ten rower wolno jeździ. Tzn, nie w tym sensie, że wolno sam z siebie, ale wolno jeździ na liczniku - próbował wytłumaczyć. - Bo widzi Pan, kolega Damiana też ma takiego podobnego górala i jak jadą razem jeden koło drugiego, to tamten jedzie szybciej i ten Patryk się śmieje z mojego Damiana, ze mój ma wolniejszy rower.
Zaraz zaraz...WTF?!
- Aaaallleee, to chodzi o to, że tamtemu licznik pokazuje, że szybciej jedzie?
- No właśnie! Jadą równo, a tamten ma 22 km/h, a Damian 18 km/h.
- Teraz rozumiem. Chodzi o to, żeby przeskalować wskazania licznika, tak aby prędkośc była równa/ Ten kolega Pana syna ma pewnie ustawione na koła 26 cali, a obaj jeżdzą na 24 calach - wytłumaczyłem.
- Tak tak, właśnie o to się rozchodzi!
- Czyli przeskalować na 26 cali?
- A nie dałoby sie tak, żeby mój jechał szybciej?
- Pewnie, że się da! Zrobię tak, że prz 22 km/h tamtego, licznik Damiana będzie pokazywał 27 km/h, pasuje?
- Dziękuję Panu jak nie wiem co!!! Damian, słyszałeś? Teraz Patryk będzie cię mógł cmoknąć!
Uśmiech Damiana bezcenny."
- mikroos, Koniunl i Robert74 lubią to
Napisano 22 lipiec 2014 - 09:47
Nie ma to jak wkręcić Super Express i TVN
http://gwizdek24.se....deo_413330.html
http://naszosie.pl/2...ie-pl-tvn24-10/
Napisano 28 lipiec 2014 - 12:29
Chyba tylko tutaj to ogłoszenie się nadaje :shock: :
http://allegro.pl/bm...4455306450.html
pęknięcie tylnych widełek , przy zutylizowaniu tej ramy za pomocą szlifierki wydaje się nic nie znaczącym drobiazgiem :-D
ciekawe kto się skusi ,cena mocno promocyjna , BMC wszak zacną marką jest...
Nie wiem do jakiej kategorii ludzkich zachowań to zakwalifikować , ręce opadają...no ,ale skoro można rzeźbę w gównie uskuteczniać z samochodami to dlaczego nie spróbować z karbonową ramą :shock: