Rowerowe filmy Czasowca !
Started By
czasowiec
, 28 wrz 2011 09:37
227 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 wrzesień 2011 - 09:55
paparazzi, dzięki wielkie! Na to czekałem ;-)
Bardzo się cieszę, że znowu Cię spotkałem na kolejnym maratonie, i że, jak zawsze, mogliśmy zamienić kilka słów. Powoli stajesz się (ze swoim sprzętem rejestrujacym w jakości HD ;-) ) stałym elementem imprez rowerowych. Oby w przyszłym sezonie zdrowie Ci dopisało i obyśmy częściej mieli okazję się widywać przy okazji imprez szosowych. Tak trzymaj! ;-)
P.S.: Czekam jeszcze na zdjęcia z Tczewa. Pojawią się na stronie szosowiec.pl ?
Bardzo się cieszę, że znowu Cię spotkałem na kolejnym maratonie, i że, jak zawsze, mogliśmy zamienić kilka słów. Powoli stajesz się (ze swoim sprzętem rejestrujacym w jakości HD ;-) ) stałym elementem imprez rowerowych. Oby w przyszłym sezonie zdrowie Ci dopisało i obyśmy częściej mieli okazję się widywać przy okazji imprez szosowych. Tak trzymaj! ;-)
P.S.: Czekam jeszcze na zdjęcia z Tczewa. Pojawią się na stronie szosowiec.pl ?
Napisano 28 wrzesień 2011 - 21:09
Zdjęć i filmu, nie będzie na szosowcu.pl ponieważ wystąpiły nieoczekiwane problemy, ale włożę ja na forumszosowe org , bedzie to SLIDE SHOW , a jak chcesz surowe fotki to napisz do mnie na e-mail jest na szosowcu i ci wyślę, tak naprawde to nie jestem pewny czy ty to ty , przeslij mi jakies foto twoje . PozdroCZAS. ps; jo do HD jakosci nie przywiazuje wagi , robię tym czym mam , a mam to co mam i cos tam zawsze widac ;-)
Napisano 28 wrzesień 2011 - 21:20
Cytat
Foto Ci nie wyślę, ale jak chcesz mnie skojarzyć, to na Twoim filmiku coś tam gadam od 9:24 ;-) I po maratonie przy knajpce się widzieliśmy, jak dałeś się przejechać jakiejś kobitce na swoim rowerze.tak naprawde to nie jestem pewny czy ty to ty , przeslij mi jakies foto twoje
Czekamy na SLIDE SHOW ;-)
Dodaj odpowiedź