Rowerowe filmy Czasowca !
Napisano 17 styczeń 2012 - 18:25
Cytat
Griszka masz świętą rację, operator narzekał na mnie! a była to kobieta:-) w cienkich butach:-) ale ja uprzedzałem że to nie lato:-) PozdroCZAS.
Cytat
...ale "zamęczyłeś" operatora kamery ;-) ... :mrgreen: ....soryspróbowałem dać odpocząć rowerowi:-)
- taka mała dygresyjka ;-) ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisano 30 styczeń 2012 - 16:23
Cytat
Oczywiście biegnę na Maniackiej po raz pierwszy, będziemy filmować co nieco :-) Pozdrawiam was wszystkich:-)Andrew widzę, że jesteś na liście startowej do Maniackiej Dyszki nad Maltą... serdecznie zapraszamy i oby tylko pogoda dopisała :-)...pozdrawiam
Napisano 20 luty 2012 - 09:44
Cytat
czasowiec, wszystko ok tylko szkoda, że tylko raz udało się w środe pojechać a teraz już śniegu prawie nie ma
czym smarujesz narciochy ?? a i w gaciach rowerowych smigasz czy masz typowe do biegania a nartac??
edit: fajny kurs
i kolejne jego części
Cześć woody! deski smaruje TOKO-PRESS 100m SWISS MADE nie drogi wydajny bardzo! ma do smarowania i za razem do polerowania w jednym!! na wszystkie warunki pogodowe, tak że jak dla amatorstwa to super! gacie akurat mam do biegania czy na rower wsio jedno oczywiście lepiej bez pampersa , ale i w pampersie tez śmigałem nie przeszkadza jeszcze w dupe cieplej z tej okazji! A generalnie to nie kupuj ciuchów narciarskich bo szkoda kasy idealnie nadają się lumpy kolarskie wszystko to samo. U mnie warunki do nartowania to były góra 3 dni jak nie mniej, tak że nie zdążyłem się dobrze po roku w jeździć , no i trasa tez ma dużo do życzenia krzywizny po samochodach to nie to co na tym filmiku co dałeś link tam to już BAJKA !! Pozdrawiam CZASOWIEC
Napisano 20 luty 2012 - 11:11
Czasowiec, jak nie masz w pobliżu przygotowanych tras, to proponuję zrobić samemu jakąś pętelkę, to jest zrobić ślad (tory) nartami i po nich biegać. Jak są tory, to narty nie uciekają na boki. Ale torów nie rób w miejscu tej rozjeżdżonej ścieżki, bo w ubitym śniegu ich nie zrobisz, tylko w puchu. Masz tam jakieś polanki, gdzie to można zrobić (widać na filmiku). Wtedy będzie można pobiegać na tak przygotowanej pętli (albo nawet tam i z powrotem). Jak jeszcze poćwiczysz styl klasyczny (filmik podany przez Woodego jest w porządku), co wcale nie jest takie proste jak się na pierwszy rzut oka wydaje, to przyjemność z jazdy/biegania będzie o wiele większa. Na profesjonalnie przygotowanej trasie przyjemność jest jeszcze większa.
Gosc_wojtek10611_*
Napisano 05 marzec 2012 - 17:59

Santana w tle i to rozumiem choć oglądałem wszystkie najnowsze i brakuje mi tego słynnego komentarza co na ustawkach TTC i na maratonach

Napisano 05 marzec 2012 - 20:30
Cytat
Jak tam w tym roku wybieracie się też do Gdańska tak jak rok temu ? Podłączyłbym się chętnie rozmawialiśmy w ubiegłym roku
Czekam na jakieś wieści
Santana w tle i to rozumiem choć oglądałem wszystkie najnowsze i brakuje mi tego słynnego komentarza co na ustawkach TTC i na maratonach
Wojtek sorry ale twojej twarzy nie kojarzę , jak możesz to przyślij mi na e-mail twoją fotkę czy to na rowerze obojętnie. Jesli chodzi o Gdańsk w tym roku, to być może, choć kolega wymyślił wstępnie góry bo tam jeszcze nie byliśmy nigdy:-( chociaż ja jestem za morzem ale to wielka jeszcze niewiadoma , bo jedziemy generalnie bez większego planowania wszystko rodzi się tuż przed, ale zobaczymy jak to będzie. Co do komentarzy na filmach to mam ręce związane , bo muszę wybrać,ścieżka dźwiękowa oryginalna gdzie mogę mówić, lub ścieżka z muzyką i i wtedy muszę wyłączyć ścieżkę oryginalną, a na maratonach to zachowuje ścieżkę oryginalną ale za to nie ma muzy i tak to wygląda. Innych możliwości nie mam. Pozdrawiam cię serdecznie!
Napisano 06 marzec 2012 - 10:04

Ja nie tutejszy, sorry. O jakie ustawki TTC chodzi??[/quote]
Witaj solid_crank obyś był tutejszy , to dałem ci link by rozwiązać twoje wątpliwości , więcej materiału na moim kanale You Tube czasowiec 11, pozdrawiam i zapraszam. A o wiele więcej na http://jade.home.pl/ttc/ w przedziale -Forum Dyskusyjne- VIDEO-FOTO.
Gosc_wojtek10611_*
Napisano 07 marzec 2012 - 20:31

Napisano 09 marzec 2012 - 20:18
Cytat
http://www.darszpiku.pl/czlonkowie_kolarze.php Wojciech Tomaszkiewicz. Po twarzy to mnie raczej kojarzył nie będziesz. PO waszej wyprawie do Gdańska rozmawialiśmy na yt
nick taki jak na forum. Może jak masz jeszcze wiadomości przypomnisz Sobie.
No faktycznie , twarz mi nic nie mówi, ale racja, na yt, było było , trzymaj się, pzdr.
Dodaj odpowiedź