Skocz do zawartości

Zdjęcie

Romet Huragan

23 odpowiedzi w tym temacie

#21 uchozzr

uchozzr
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 grudzień 2011 - 14:46

od ładnych paru lat jeżdże na Romecie Mistralu ale chciałbym zakupić sobie nowy bezawaryjny rower zrob remont swojego mistrala stare szosy sa najlepsze uwierz wiem co mowie mam 7 takowych ;D

#22 Thundercat

Thundercat
  • Użytkownik
  • 22 postów
  • SkądKobyłka

Napisano 12 grudzień 2011 - 11:15

remont mistrala zrobiłem rok temu i niestety ale czesci które kupiłem to jakies badziewna chinszczyzna bo w wiekszosci wymieniłem jzu na stare ( w bieżniach były "wgnioty" jakich jeszcze nie widziałem)
Meride już kupiłem i nie mogę doczekać sie wiosny żeby pojeździć. ( kupiłem za okazyjną cenę więc nawet jak by mi nie przypadła do gusty to myśle że stracić na niej nie strace w razie sprzedaży:) chociaż jak narazie bardzo mi się podoba i raczej wszystko będzie ok:)

#23 h/k

h/k
  • Użytkownik
  • 1389 postów
  • SkądRumia

Napisano 12 grudzień 2011 - 19:19

od ładnych paru lat jeżdże na Romecie Mistralu ale chciałbym zakupić sobie nowy bezawaryjny rower zrob remont swojego mistrala stare szosy sa najlepsze uwierz wiem co mowie mam 7 takowych ;D

Wszystko poniżej Jaguara, Huragana, Speciala i Supra było niestety totalną masówą i one niby są najlepsze? Chyba jako kowadło, zwłaszcza taki Mistral zrobiony z rur na sztachety do płotu...

#24 Thundercat

Thundercat
  • Użytkownik
  • 22 postów
  • SkądKobyłka

Napisano 13 grudzień 2011 - 11:08

Wszystko poniżej Jaguara, Huragana, Speciala i Supra było niestety totalną masówą i one niby są najlepsze? Chyba jako kowadło, zwłaszcza taki Mistral zrobiony z rur na sztachety do płotu...

Owszem , jeśli chodzi o rower szosowy to tak, ale jako zwykły rower do jeżdzenia po różnym terenie to sie nie zgodze. Jest wygodny i wytrymały . wiadomo że zawrotnych prędkości się na nim nie osiąga ale jak piszesz to masówka. a to że teraz po roku wszystkie części wymienione nadaja się na śmietnik to wina części a nie roweru .

mój po zrobienu wyglądał tak
http://www.forumszos...er=asc&start=15

więc uważam że całkiem fajnie:)

Dodaj odpowiedź