od ładnych paru lat jeżdże na Romecie Mistralu ale chciałbym zakupić sobie nowy bezawaryjny rower zrob remont swojego mistrala stare szosy sa najlepsze uwierz wiem co mowie mam 7 takowych ;D
Romet Huragan
Started By
Thundercat
, 01 lis 2011 18:38
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 grudzień 2011 - 11:15
remont mistrala zrobiłem rok temu i niestety ale czesci które kupiłem to jakies badziewna chinszczyzna bo w wiekszosci wymieniłem jzu na stare ( w bieżniach były "wgnioty" jakich jeszcze nie widziałem)
Meride już kupiłem i nie mogę doczekać sie wiosny żeby pojeździć. ( kupiłem za okazyjną cenę więc nawet jak by mi nie przypadła do gusty to myśle że stracić na niej nie strace w razie sprzedaży:) chociaż jak narazie bardzo mi się podoba i raczej wszystko będzie ok:)
Meride już kupiłem i nie mogę doczekać sie wiosny żeby pojeździć. ( kupiłem za okazyjną cenę więc nawet jak by mi nie przypadła do gusty to myśle że stracić na niej nie strace w razie sprzedaży:) chociaż jak narazie bardzo mi się podoba i raczej wszystko będzie ok:)
Napisano 12 grudzień 2011 - 19:19
Wszystko poniżej Jaguara, Huragana, Speciala i Supra było niestety totalną masówą i one niby są najlepsze? Chyba jako kowadło, zwłaszcza taki Mistral zrobiony z rur na sztachety do płotu...od ładnych paru lat jeżdże na Romecie Mistralu ale chciałbym zakupić sobie nowy bezawaryjny rower zrob remont swojego mistrala stare szosy sa najlepsze uwierz wiem co mowie mam 7 takowych ;D
Napisano 13 grudzień 2011 - 11:08
Wszystko poniżej Jaguara, Huragana, Speciala i Supra było niestety totalną masówą i one niby są najlepsze? Chyba jako kowadło, zwłaszcza taki Mistral zrobiony z rur na sztachety do płotu...
Owszem , jeśli chodzi o rower szosowy to tak, ale jako zwykły rower do jeżdzenia po różnym terenie to sie nie zgodze. Jest wygodny i wytrymały . wiadomo że zawrotnych prędkości się na nim nie osiąga ale jak piszesz to masówka. a to że teraz po roku wszystkie części wymienione nadaja się na śmietnik to wina części a nie roweru .
mój po zrobienu wyglądał tak
http://www.forumszos...er=asc&start=15
więc uważam że całkiem fajnie:)