Zapytaj się dlaczego ma widelec Looka, bo może miał jakąś kraksę, poza tym ten rower już jest wystawiany któryś raz z kolei i gdyby to była super oferta już dawno by znikł z allegro. Moja opinia jest taka, że lepiej poczekać i kupić coś na ultegrze/ 105 na nowszej, ładniejszej ramie i mniejszym przebiegiem tym bardziej że kosztuje dość dużo a rewelacji niema, a rower za taką kasę jak dla mnie powinien być idealny.
Szosówka do 3000 zł , propozycje
Started By
kulu
, 06 lis 2011 21:25
110 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 luty 2012 - 18:36
W tej cenie idzie dostać lepsze rowery. Ten nie jest zły, ale np. ja kupiłem SCOTTA CR1 na DA 7800 i kółkach Ultegry( możesz znaleźć go u mnie na BS ), a znajomy kupił jakieś 3 miesiace temu TREKA 5200 OCVL na Ultegrze 6600 za 2700. Oba rowerki w bardzo dobrym stanie. Fakt, że ramy mają ok 5 lat, ale wciąż są bardzo sztywne i lekkie ;-)
Napisano 08 luty 2012 - 22:54
Witam,
Wszyscy wypisują, że znaleźli super okazje na allegro. Tu jakieś treki za 2500, tu jakieś ultegry za 3000... Wszystko fajnie, tylko ja mam pytanie- gdzie są takie okazje?! Od dwóch tygodni codziennie zaglądam na allegro i nie ma nic ciekawego. Ostatni bike, który mi pasował to Haibike za 3260 na osprzęcie srama. I teraz żałuję, że nie rozszerzyłem budżetu o te 260złoty eh. Do rozpoczęcia na dobre sezonu pozostał miesiąc, mam nadzieję, że coś wpadnie fajnego . Jak ktoś zobaczy, że jest/była ostatnio okazja na allegro to niech to wrzuci linka, chcę to zobaczyć na oczy
Wszyscy wypisują, że znaleźli super okazje na allegro. Tu jakieś treki za 2500, tu jakieś ultegry za 3000... Wszystko fajnie, tylko ja mam pytanie- gdzie są takie okazje?! Od dwóch tygodni codziennie zaglądam na allegro i nie ma nic ciekawego. Ostatni bike, który mi pasował to Haibike za 3260 na osprzęcie srama. I teraz żałuję, że nie rozszerzyłem budżetu o te 260złoty eh. Do rozpoczęcia na dobre sezonu pozostał miesiąc, mam nadzieję, że coś wpadnie fajnego . Jak ktoś zobaczy, że jest/była ostatnio okazja na allegro to niech to wrzuci linka, chcę to zobaczyć na oczy
Napisano 09 luty 2012 - 00:52
hehe... miałem bardzo podobne odczucia do Twoich po czym... znalazłem to co chciałem, a nawet dwie okazje. One mają to do siebie, że jak są to dość szybko znikają (kupno poza Allegro).
Np. do mnie teraz idzie Stevens w idealnym stanie z 2009 roku z całutką pełną NOWĄ osprzętem 105... 2150 pln z przesyłką + w gratisie nowe pedały pd-m540.
Cierpliwości !
Np. do mnie teraz idzie Stevens w idealnym stanie z 2009 roku z całutką pełną NOWĄ osprzętem 105... 2150 pln z przesyłką + w gratisie nowe pedały pd-m540.
Cierpliwości !
Napisano 09 luty 2012 - 11:33
Podobne jak BABUs długo szukałem swojego roweru (prawie 5 miesięcy), ale się opłaciło. Trafiłem naprawdę dużą okazję, ale gdybym czas poświęcony na szukanie przeznaczył na jakąkolwiek działalność zarobkową miałbym sprzęt z TdF. :mrgreen:
Nie dalej jak miesiąc, dwa temu na Allegro poszły Cannondale CAAD8 na SH 105 za ~3100 zł, Principia RSL Team na SH 105 za ~2900 zł, Focus z carbonową ramą za ~3400 zł. Podobnych przykładów mógłbym wymienić więcej. Wszystkie z małym przebiegiem (~500-700km), świeże modele. Niestety wymaga to cierpliwość i szczęścia, ale można! Za 3 tys. można kupić rower z dobrym osprzętem i małym przebiegiem.
Pozdrawiam i życzę szczęścia w polowaniu!
Nie dalej jak miesiąc, dwa temu na Allegro poszły Cannondale CAAD8 na SH 105 za ~3100 zł, Principia RSL Team na SH 105 za ~2900 zł, Focus z carbonową ramą za ~3400 zł. Podobnych przykładów mógłbym wymienić więcej. Wszystkie z małym przebiegiem (~500-700km), świeże modele. Niestety wymaga to cierpliwość i szczęścia, ale można! Za 3 tys. można kupić rower z dobrym osprzętem i małym przebiegiem.
Pozdrawiam i życzę szczęścia w polowaniu!