Jump to content

Photo

Kolarska dieta

833 replies to this topic

#601 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 16 January 2012 - 20:34

55 zl za 0.5 kg,czyli wsuwając codziennie to koszt miesięczny około .......220 zł. fakt,tanio

#602 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 20:36

dlaczego ? bo to sztuczne gowno jest i tyle , w smaku bardzo dobre , truskawkowe .
To ze najczystrze , najlepsze ..itp ..tak mnie poinformowali w sklepie , dla mnie to jest wielki shit , co by tam nie zawieralo w sobie ....(a zdjecie prosze , tutaj )

Dołączona grafika

Ps; 70 zl za pol kilograma , innych nie bylo .

#603 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 16 January 2012 - 20:38

a co jesli nie masz czasu,po treningu najczesciej szybko gdzies musisz dalej mknąć,zamiast gotować sobie pyszny zdrowy i bogaty we wszystkie potrzebne składniki obiadek? Wiesz ilu tu takich jest????

#604 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 20:43

dla wlasnego zdrowia nie miec czasu ? hmmm :] , to jaki w ogole ma to wszystko sens ?

#605 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 20:52

a co jesli nie masz czasu,po treningu najczesciej szybko gdzies musisz dalej mknąć,zamiast gotować sobie pyszny zdrowy i bogaty we wszystkie potrzebne składniki obiadek? Wiesz ilu tu takich jest????

ale tutaj myslalem podobnie , i dlatego zamowilem , sprobowalem i swoje wiem , chetnie oddam to co zostalo hehe :lol: ... zeby bylo smieszniej to powiem tak , jak komus miesnie nie skapcanieja po tych sztucznych prochach to bedzie ok .

#606 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 16 January 2012 - 20:53

nie zrozumiemy sie chyba,bo z innych bajek widze jesteśmy,tak czy siak pozdrawiam.

#607 Faramir

Faramir
  • Użytkownik
  • 238 posts
  • SkądWierzbica

Posted 16 January 2012 - 20:55

55 zl za 0.5 kg,czyli wsuwając codziennie to koszt miesięczny około .......220 zł. fakt,tanio

Pierwszy raz widzę, żeby ktoś codziennie zjadał ponad 65g czystego bcaa. Znajomy który startuje w zawodach kulturystycznych wcina 20g i to nie codziennie. Mi starcza taka pucha, za 55 zł na dwa miesiące.

Marco_ po części masz racje, ja też wyznaje zasadę proch

ale tutaj myslalem podobnie , i dlatego zamowilem , sprobowalem i swoje wiem , chetnie oddam to co zostalo

Swoją drogą, czegoś nie rozumiem, zamówiłeś i dlaczego uznałeś, że to shit?
70 zł za 0,5 kg to sporo, aminogram wygląda w porządku, brak aspartamu, więc jak dla mnie białko okey.

Pozdro

#608 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 20:57

nie zrozumiemy sie chyba,bo z innych bajek widze jesteśmy,tak czy siak pozdrawiam.

nie chodzi o inna bajke .... , mowie jak koledze , to jest syf i tyle , nawet jak by Ci to ktos darmo dawal to nie bierz tego nigdy .

Faramir po tym tylko miesnie flaczeja , przydatne do czego ?..sztuczne witaminy inne gowno ...

#609 Faramir

Faramir
  • Użytkownik
  • 238 posts
  • SkądWierzbica

Posted 16 January 2012 - 21:01

Sflaczały Ci mięśnie po białku? :shock: Tego jeszcze nie grali.

#610 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 21:02

mnie nie bo ja tego shitu nigdy nie bralem , ale moi koledzy pakowali na roznych gainerach inych bialkach , o tym sie mowi czlowieku , na poczatku i mnawet rosly , ale pozniej kapcie im takie wisialy ze szkoda gadac ... mlody jestes .
I nikt mnie nie powie ze dzisiejsza kulturystyka jest czyms normalnym :]..a miesien ma pryzpominac miesien , zdrowy miesien a nie duzy , sztucznie pedzony , jak w hodowli kurczakow :mrgreen:..w kolarstwie tym bardziej zdrowy , silyn , zwarty a nie wypompowany shitem ! amen .
Ja Ci to moge wyslac jak chesz , tylko jak bedzeis zstekal pol godziyn na kiblu po tym , to nie miej do mnie pretensji :mrgreen: :lol: (nie zart ) powiem kierwa tak ; trzy dni sie nie moglem po tym wy.... :D

#611 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 21:10

Napisałem kiedyś artykuł na ten temat. http://www.silaodruc...-skurczow-a2933

Pozdrawiam

pozdrowic rozsadnych ludzi ;)

#612 Griszka

Griszka
  • Użytkownik
  • 18 posts
  • Skądz daleka

Posted 16 January 2012 - 21:10

Amatorzy mają to do siebie , że pchają do "jadaczki" wszystko co sie da :lol: ...nie mając przy tym zielonego pojęcia :lol:

#613 Faramir

Faramir
  • Użytkownik
  • 238 posts
  • SkądWierzbica

Posted 16 January 2012 - 21:13

Ten opis pasuje do SAA, nie do białka w prochu ;-) Młody jestem fakt, ale swoje wiem, niech każdy robi jak uważa za stosowne. Amen.

dzisiejsza kulturystyka jest czyms normalnym

Wiadomo, że nie jest. Jak ktoś waży 140 kg to dla mnie jest kaleką, nie ważne czy to same mięśnie czy tłuszcz. Ale czy pro kolarstwo jest normalne? Czy niewyobrażalny dla zwykłego człowieka wysiłek w wielkich tourach to norma dla ludzkiego organizmu? Moim zdaniem nie. Cena za bycie zawodowym sportowcem zazwyczaj jest podobna.
Dobra, z mojej strony koniec offtopu. Nazwa tematu zobowiązuje :D

Pozdrawiam

#614 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 21:13

ale ze ja sie jeszcez dalem omamic kierwa ... 100% mikrofiltriertes Whey Protein ..itd , musialem iec zly dzien ze to zamowilem ... lezy badziew jedna cala wysypalem do klopa .

Ps; Zawodowcy jesli to biora , to niech sobie biora , ich zdrowie , mojego szkoda , jezdze przede wszysytkim dla zdrowia , bo mie to odpreza , trzyma w dobrej kondycji itd , bo to kocham , pieniedzy z kolarstwa nigdy mial nie bede , 99% z tego forum pewnie tez nie ...dlatego tym bardziej nie widze sensu aby pakowac w siebie te prochy . (jesli jestem w bledzie to mnie poprawcie ) ;)

#615 Gosc_Kuba1987_*

Gosc_Kuba1987_*
  • Gość

Posted 16 January 2012 - 21:17

szkoda trza było wysłać to do mnie

#616 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1,415 posts
  • Skądłódź

Posted 16 January 2012 - 21:20

Jak dla mnie wpieprzajac białko na potęge powoduje się że mięśnie osiągają duże rozmiary dlatego nie wiem jaki jest sens brania białka w prochu. Węgle to rozumiem, że trzeba uzupełnić bo to paliwo ale białko z diety jak dla mnie powinno wystarczyć.

u2250y2014v3.gif

#617 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 21:23

szkoda trza było wysłać to do mnie

Kuba , ja tego nikomu nie wysle , bo ja to za chwile wypieprze , w zartach pisalem ze moge wyslac mlodemu ;) ... i tak jak woody wyzej napisal , dokaldnie tego samego jestem zdania .

przeczytajcie ten oto artykul ...i za chwile fote dorzuce ;)

http://www.nawidelcu...skarbow,1,1,909

#618 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 16 January 2012 - 21:26

Jak dla mnie wpieprzajac białko na potęge powoduje się że mięśnie osiągają duże rozmiary dlatego nie wiem jaki jest sens brania białka w prochu. Węgle to rozumiem, że trzeba uzupełnić bo to paliwo ale białko z diety jak dla mnie powinno wystarczyć.

a czy ktokolwiek tutaj pisal o jedzeniu bialka na potegę? Jesli juz,to sprinterzy maja nieco inne zdanie od Twojego.

#619 Marco_

Marco_
  • Użytkownik
  • 990 posts
  • Skądze znowu

Posted 16 January 2012 - 21:29

szamanviking i tuaj wlasnie masz odpowiedz , sam sobie ja dales , po co komu az tyle bialka , a skoro nie potrzeba to czytaj tutaj .... http://www.nawidelcu...skarbow,1,1,909

Ps; Zawsze jak jestem na forum , mam pod reka co trzeba , sztucznymi prochami nie bede sobie zasmiecal organizmu , dobrze mnie idzie , dobije niedlugo do 5 dyszek i bez ich cudownych bialek , na zanik miesni nie narzekam :mrgreen:

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#620 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 16 January 2012 - 21:36

artykuł dotyczy Kowalskiego z ulicy a nie szosowca z przebiegiem 10-20tys km i masą wyścigów. Ziarna i pestki jadam,ale zjedz je po treningu i uzupelniaj regularnie węglowodanami,ja koncze temat ze swojej strony bo to walenie grochem o sciane po obu jej stronach.

Reply to this topic