Kolarska dieta
Posted 16 January 2012 - 20:36
To ze najczystrze , najlepsze ..itp ..tak mnie poinformowali w sklepie , dla mnie to jest wielki shit , co by tam nie zawieralo w sobie ....(a zdjecie prosze , tutaj )
Ps; 70 zl za pol kilograma , innych nie bylo .
Posted 16 January 2012 - 20:52
a co jesli nie masz czasu,po treningu najczesciej szybko gdzies musisz dalej mknąć,zamiast gotować sobie pyszny zdrowy i bogaty we wszystkie potrzebne składniki obiadek? Wiesz ilu tu takich jest????
ale tutaj myslalem podobnie , i dlatego zamowilem , sprobowalem i swoje wiem , chetnie oddam to co zostalo hehe ... zeby bylo smieszniej to powiem tak , jak komus miesnie nie skapcanieja po tych sztucznych prochach to bedzie ok .
Posted 16 January 2012 - 20:55
55 zl za 0.5 kg,czyli wsuwając codziennie to koszt miesięczny około .......220 zł. fakt,tanio
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś codziennie zjadał ponad 65g czystego bcaa. Znajomy który startuje w zawodach kulturystycznych wcina 20g i to nie codziennie. Mi starcza taka pucha, za 55 zł na dwa miesiące.
Marco_ po części masz racje, ja też wyznaje zasadę proch
ale tutaj myslalem podobnie , i dlatego zamowilem , sprobowalem i swoje wiem , chetnie oddam to co zostalo
Swoją drogą, czegoś nie rozumiem, zamówiłeś i dlaczego uznałeś, że to shit?
70 zł za 0,5 kg to sporo, aminogram wygląda w porządku, brak aspartamu, więc jak dla mnie białko okey.
Pozdro
Posted 16 January 2012 - 20:57
nie zrozumiemy sie chyba,bo z innych bajek widze jesteśmy,tak czy siak pozdrawiam.
nie chodzi o inna bajke .... , mowie jak koledze , to jest syf i tyle , nawet jak by Ci to ktos darmo dawal to nie bierz tego nigdy .
Faramir po tym tylko miesnie flaczeja , przydatne do czego ?..sztuczne witaminy inne gowno ...
Posted 16 January 2012 - 21:02
I nikt mnie nie powie ze dzisiejsza kulturystyka jest czyms normalnym :]..a miesien ma pryzpominac miesien , zdrowy miesien a nie duzy , sztucznie pedzony , jak w hodowli kurczakow :mrgreen:..w kolarstwie tym bardziej zdrowy , silyn , zwarty a nie wypompowany shitem ! amen .
Ja Ci to moge wyslac jak chesz , tylko jak bedzeis zstekal pol godziyn na kiblu po tym , to nie miej do mnie pretensji :mrgreen: (nie zart ) powiem kierwa tak ; trzy dni sie nie moglem po tym wy....
Posted 16 January 2012 - 21:10
Napisałem kiedyś artykuł na ten temat. http://www.silaodruc...-skurczow-a2933
Pozdrawiam
pozdrowic rozsadnych ludzi
Posted 16 January 2012 - 21:13
dzisiejsza kulturystyka jest czyms normalnym
Wiadomo, że nie jest. Jak ktoś waży 140 kg to dla mnie jest kaleką, nie ważne czy to same mięśnie czy tłuszcz. Ale czy pro kolarstwo jest normalne? Czy niewyobrażalny dla zwykłego człowieka wysiłek w wielkich tourach to norma dla ludzkiego organizmu? Moim zdaniem nie. Cena za bycie zawodowym sportowcem zazwyczaj jest podobna.
Dobra, z mojej strony koniec offtopu. Nazwa tematu zobowiązuje
Pozdrawiam
Posted 16 January 2012 - 21:13
Ps; Zawodowcy jesli to biora , to niech sobie biora , ich zdrowie , mojego szkoda , jezdze przede wszysytkim dla zdrowia , bo mie to odpreza , trzyma w dobrej kondycji itd , bo to kocham , pieniedzy z kolarstwa nigdy mial nie bede , 99% z tego forum pewnie tez nie ...dlatego tym bardziej nie widze sensu aby pakowac w siebie te prochy . (jesli jestem w bledzie to mnie poprawcie )
Posted 16 January 2012 - 21:23
szkoda trza było wysłać to do mnie
Kuba , ja tego nikomu nie wysle , bo ja to za chwile wypieprze , w zartach pisalem ze moge wyslac mlodemu ... i tak jak woody wyzej napisal , dokaldnie tego samego jestem zdania .
przeczytajcie ten oto artykul ...i za chwile fote dorzuce
http://www.nawidelcu...skarbow,1,1,909
Posted 16 January 2012 - 21:26
Jak dla mnie wpieprzajac białko na potęge powoduje się że mięśnie osiągają duże rozmiary dlatego nie wiem jaki jest sens brania białka w prochu. Węgle to rozumiem, że trzeba uzupełnić bo to paliwo ale białko z diety jak dla mnie powinno wystarczyć.
a czy ktokolwiek tutaj pisal o jedzeniu bialka na potegę? Jesli juz,to sprinterzy maja nieco inne zdanie od Twojego.
Posted 16 January 2012 - 21:29
Ps; Zawsze jak jestem na forum , mam pod reka co trzeba , sztucznymi prochami nie bede sobie zasmiecal organizmu , dobrze mnie idzie , dobije niedlugo do 5 dyszek i bez ich cudownych bialek , na zanik miesni nie narzekam :mrgreen:
Posted 16 January 2012 - 21:36